Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stair Run

Stair Run, renkli bir kahramanın her seviyeye dağılmış tüm engelleri aşmasına yardımcı olduğunuz sıradan bir oyundur. Bunu yapmak için, çeşitli engellerin etrafına ve üzerine merdiven inşa etmek için parçalar toplamalısınız.
 
Stair Run'da oyun oynamak kolaydır. Sırt çantanıza eklemek için renkli blokların üzerinden geçin. Engellerden birine koştuğunuzda, merdivenleri tırmanıp geçmek için dokunun ve basılı tutun.
 
Seviyelerde ilerledikçe, oyun giderek daha zorlaşıyor. Blok sayısı artar, bu nedenle, ihtiyaç duyduğunuzda merdiven inşa edebilmeniz için sırt çantanızı dolu tutarak alabileceğiniz tüm parçaları toplamanız gerekir.
 
Stair Run, çeşitli seviyelerde koşmayı kolaylaştıran basit kontrollerle eğlenceli bir oynanışa sahiptir. Her seviyenin sonunda, puanınızı yükseltebilmeniz için ekstra puan değerinde dikey adımlar da bulacaksınız.

macera
Donuts Drift Canvas Run
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Stair Run 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Stair Run
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız