Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

My Tamagotchi Forever

My Tamagotchi Forever, 90'lı yılların popüler Tamagotchi konsolları için resmi Android uyarlamasıdır. Akıllı telefonunuzda hayal edebileceğiniz kadar iyi çalışıyor ve Android üzerinden başarılı bir şekilde geçiş yaptığını kanıtlıyor. Hedefiniz (her zamanki gibi), küçük arkadaşınızı mümkün olduğunca yiyecek, sevgi ve bakım sağlayarak hayatta tutmaktır.
 
Tamagotchinize düzgün şekilde bakım yapabilmek için beslemeniz, oynamanız, yıkamanız ve uyutmanız gerekmektedir. Ancak, söylemesi kolay. Örneğin, bir düzine farklı yiyecek sunacaksınız, ancak küçük arkadaşınız eski yemekleri sevmiyor. Her Tamagotchi'nin gıdalar açısından kendi zevkleri mevcuttur. Benzer şekilde, My Tamatgotchi Forever'de mini oyunları oynarken, yeteneklerinizin gerçekten test edildiğini fark edeceksiniz.
 
Ayrıca, tüm bu küçük görevlerin de üstünde, My Tamagotchi Forever'da küçük dostunuzu kişiselleştiriyorsunuz. Sadece daha gelişmiş formlara geçerek değil, aynı zamanda stilinizi ifade etmek için satın alabileceğiniz kıyafetler ve aksesuarlar ile de özelleştirerek.
 
Tamagotchi'lerinizi seviyeye atlatırken, para kazanacaksınız. Buradan, bir deniz limanı, çarşı, çeşme ve benzeri pek çok yeni alanının kilidini açabilirsiniz. Tabi ki, her yeni alan sizin ve Tamagotchi'nizin yapması için farklı etkinlikler sunmaktadır.
 
My Tamagotchi Forever eğlenceli bir oyundur. Pou, My Talking Tom gibi diğer popüler Tamagotchi stili başlıklarıyla aynı şekilde, oyuncuların sanal bir evcil hayvan edinmesine, her türlü isteğiyle ilgilenip büyümesini izlemesine olanak tanır.

macera
Sacrifices Tekken
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
My Tamagotchi Forever 0 / 10 0 oy
KÜNYE
My Tamagotchi Forever
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız