Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

inFamous: Second Son'dan İki Yeni Görsel


    inFamous: Second Son'ın grafiksel olarak şimdiden bizi kendine hayran bıraktığını söylemeliyiz. Geliştirici Sucker Punch gerçekten de harika bir iş çıkarmışa benziyor. Şu ana kadar yayınlanan videolar da bunun kanıtı diyebiliriz.
 
   Geliştiricilerin yayınladığı iki yeni görsel de gerçekçilik konusunda iddialarının ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor. Aşağıda oyun içi görsellerin yanında gerçek hayattan alındıkları mekanları da görebilirsiniz.
 
 
 
Gerçek hayattan alınan fotolar
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sucker Punch inFamous: Second Son Sony Playstation 4
Batman Arkham'ın Animasyon Filmi Geliyor The Order: 1886'da Yıkılabilir ve Dinamik Çevre
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.2.2014 18:49:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: Deepmano Grafik olarak iyi bir oyun olabilir ama oyun çok amaçsız vur,dök,kır,parçala
Daha oyunu oynamadan bilen bizim türk oyuncu kitlesi,ulan bir daha oyun çıksın ondan sonra eksi taraflarını yaz.

Bowser Zeki

5.2.2014 12:16:58

0
Oyunların çoğu öyle zaten...

oyuncu11790

5.2.2014 11:46:17

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Haber icin tesekkurler. Neden Sony'e ozel oyunlarin kalitesi cok yukarida oluyor? PC olsun Xbox olsun bu sistemlerin kendine ozel oyunlarida harika ama Sony oyunlari hep daha yukarida bir kaliteye sahip oluyor.<br><br>Demek istedigim gorsellikten cok oyun olarak atmosfer olarak hani butun olarak. Sony oyunlari cok farkli geliyor hem gorenin gozune hemde bizzat oynayanlar icin.<br><br>Pc ya da Xbox'da bu boyle degil. Hepimiz biliyoruz bunu. Sebebi studyolardan mi yoksa yemege baska birsey mi katiyorlar anlamiyorum cok farkli birsey.
Sony kendine özel çıkardığı oyunlarda aletin sonuna kadar gücünü kullanıyor , xbox ve pc tarafı da aynı şekilde ...Belli ki Sony hayranlığı var sende bu kadar hayranlık iyi değil , en sevdiğiniz firmaya bile eleştirel gözle bakın ... Hadi xbox ile ps kıyaslamasını anlarımda , bu işin içine bilgisayarı katmayın artık donanım olarak ucu bucağı olmayan aleti alıp kısıtlı donanıma sahip aletlerle karıştırmayın( performans için ) , oyun dünyası konsolların kölesi olmuş durumda elbette özel tasarlanmış yapımlar çıkacak kısıtlı donanımı en güzel şekilde cilalayıp önümüze sunacaklar ancak bilgisayar için bu tarz özel yapımlar yok artık , donanım gücü diyorsa aç Battlefield ilk önce hayranı olduğun sony'de bak sonra git hayvani bir bilgisayarda bak .. Biraz hayal dünyanızdan çık gerçekçi düşünüp konuşun , para verdiğiniz aletlerin savunucusu veya ceo'su gibi tavırlara girmeyin

Deepmano

5.2.2014 11:39:54

0
Grafik olarak iyi bir oyun olabilir ama oyun çok amaçsız vur,dök,kır,parçala

Recharged

5.2.2014 11:29:16

0
Grafik olarak oyundan çok şey bekliyoruz ve bu beklentileri boşa çıkartmayacakmış gibi de duruyor yayınlanan görseller,videolar vs.

BSC Misafiri

5.2.2014 08:33:35

+1
Ya bu infamous second son grafikleri çok iyi tamamda ps4 aldıracak kadar iyi bir oyun çıkacağını pek düşünmüyorum ben uncharted çıkana kadar pc ve ps3 le mutlu mesut yaşarım uncharted çıktığında ps4 almamak için kendimi tutabilirmiyim bilmem

BSC Misafiri

5.2.2014 08:31:16

-3
Haber icin tesekkurler. Neden Sony'e ozel oyunlarin kalitesi cok yukarida oluyor? PC olsun Xbox olsun bu sistemlerin kendine ozel oyunlarida harika ama Sony oyunlari hep daha yukarida bir kaliteye sahip oluyor. Demek istedigim gorsellikten cok oyun olarak atmosfer olarak hani butun olarak. Sony oyunlari cok farkli geliyor hem gorenin gozune hemde bizzat oynayanlar icin. Pc ya da Xbox'da bu boyle degil. Hepimiz biliyoruz bunu. Sebebi studyolardan mi yoksa yemege baska birsey mi katiyorlar anlamiyorum cok farkli birsey.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
inFamous: Second Son
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız