Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Duyuru Evolve'dan Detaylar


    Geçtiğimiz saatlerde duyurusu gerçekleşen yeni nesil co-op odaklı oyun projesi Evolve, Left 4 Dead serisinin yaratıcıları tarafından geliştiriliyor. Game Informer aracılığıyla yapılan duyurunun detayları, derginin yeni sayısının dijital sürümünün çıkışıyla birlikte ortaya çıktı.
 
    Gelen haberlere göre Evolve'daki avcı tarafında Medic, Assault, Support ve Trapper olmak üzere dört ana sınıf bulunuyor. Bu dört ana sınıf içerisinde farklı özelliklere sahip, farklı karakterleri barındıracaklar. 4'e karşı 1 mücadeleleri içerecek olan multiplayer modunun tek kişilik yaratık tarafı da aynı şekilde. Oyuncular, farklı yeteneklere sahip yaratıklar arasından seçim yapabilecekler.
 
    Evolve'da oyun içerisinde farklı dinamikler yer alacak. Örneğin yaratığı oynayan oyuncu, oyundaki farklı görevleri yerine getirip kendini geliştirebilecek ve yeni yeteneklere ulaşabilecek. Avcı tarafında ise farklı görevleri yaptıktan sonra daha hızlı can doldurma, daha yüksek hasar verme gibi özelliklere sahip olabileceksiniz.
 
    Oyunu kazanmak için avcı ekibinin tek çaresi yaratığı öldürmek olsa da, yaratık tarafında farklı objeleri elde ederek de oyunu kazanabileceksiniz. Zira avcı tarafında Left 4 Dead misali, arkadaş yardımıyla yeniden ayağa kalkma özelliği bulunuyor. Buna ek olarak bütün avcı karakterlerinde Jetpack'ler de yer alıyor. Yani oynanış epey bir hareketli olacak. 
 
Şimdilik internette dolanmaya başlayan ilk bilgiler bu şekilde. Devamı ileride gelecektir.

Bu haberin bağlantısı
URL
evolve turtle rock studios 2k games left 4 dead
Tomb Raider: Definitive Edition'dan Yeni Görseller Far Cry: The Wild Expedition PS3'e Özel Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.1.2014 18:56:58

0
Böyle oyun çıkması iyi oldu ne zamadır böyle oyunlar çıkmıyordu

xb-treck

8.1.2014 11:12:44

0
birde tamamiyle myltiplayer odaklı olacağını söyleyelim.Şöyle bir Single modu da olsa iyidi aslında yeni nesile gelicekmiş ayriyeten.

Garrus

8.1.2014 02:02:36

+2
Sağlam bir co-op görmeyeli epey oldu. Umarım L4D sersinin başarısını yakalayabilirler.

FOX-BytkN

8.1.2014 00:31:37

0
Hmm ilginç olacağa benziyor. Umarım yeniden oynanabilirlikden yana iyi bir oyun olur

Ontes

8.1.2014 00:28:15

0
Left 4 Dead 2'nin eskidiği ve ben dahil oynayanların çoğunun sıkıldığı bir dönemde böyle bir oyun çıkarmak akıllıca, ve Left 4 Dead 3 çıkana kadar az da olsa yükseğe yakın bir satış miktarına ulaşacağına eminim. Ama güncel piyasada bu tarz oyunun az olması, oyunun kalitesini ve içeriğinide kötü olarak etkileyeceğini düşünüyorum. Ama yine de her şeyi zaman gösterir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Evolve
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız