Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yapımcı DriveClub Hakkında Yeni Bilgiler Paylaştı


     Evolution Studios'un yapımcılığını üstlendiği PlayStation 4'e özel geliştirilen Driveclub için yeni bilgiler paylaşıldı. Oyunun yönetmeni Paul Rustchynsky, Twitter üzerinden sorulan sorulara cevap verdi.
 
  Geçtiğimiz sene düzenlenen E3'de PlayStation 4'ün kamerasının kullanıldığı bir özelliğin oyunda yer alacağı belirtilmişti. Rustchynsky, yaptığı açıklamayla böyle bir özelliğin bulunmayacağını hatta PS4 kamerasının hiç kullanılmayacağını belirtti. Ayrıca yapımcı her yarış başlamadan yarışçımızın arabaya biniş animasyonunun gösterileceğini oyuncularla paylaştı.
 
      Rustchynsky her yarışın 25 tura kadar uzatılabileceğini ve arabaların performansları hakkında özelleştirilme yapılamayacağını belirtti. Bu özelliğin bulunmamasının sebebi olarak da oyunun eğlenceye dayalı olduğunu bu yüzden arabaların gerçek özelliklerine sadık kalındığını söyledi.
 
     Son olarak yapımcı şu an hiçbir DLC planının bulunmadığını fakat oyunun çıkışından sonra pek çok içerik ve arabalarla oyunun güncel tutulacağını ve Gamescom'dan önce daha fazla bilginin oyuncularla paylaşılacağını belirtti. Driveclub, 8 Ekim'de PlayStation 4 oyuncularıyla buluşacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Evolution studios Playstation 4 Sony Racing Yarış
Everybody's Gone to the Rapture için Etkileyici Görseller Paylaşıldı Bilgisayarlar ile Kullanılabilinen Kinect Ön Siparişe Açıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sierra 117

9.7.2014 17:41:14

0
bir ps4 almak şart oldu.

İdrak İstimlak

7.7.2014 12:29:11

+1
Bu tip mesajlara takılma, yazan istediğini yazacaktır. Önemli olan senin oyundan alacağın keyif, maalesef çok güzel olsa da bazı şeyler, sırf fanatizm uğruna tukaka ilan edilebiliyor...

GT_55

7.7.2014 11:38:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit Yazık olmuş.
Evet oynayamayacağın için yazık olmuş.

BSC Misafiri

7.7.2014 10:17:57

0
project cars ın kasım ayında çıkacağı söyleniyor haber bekliyoruz.

OldGamers86

7.7.2014 05:21:32

-1
Yazık olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DriveClub
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız