Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Y: The Last Man Dizisinin Yapımına 2021'in İlk Aylarında Başlanacak

 
FX'in çizgi roman uyarlaması dizisi uzun zamandır sorunlu bir süreç geçiriyordu. Ancak sonunda dizinin yapımına ne zaman başlanacağı açıklandı.
 
Normalde 2018 yılında başlaması gereken süreç ne yazık ki bazı sorunlardan dolayı bu süreç ertelendi. Sonrasında ise dizinin yaratıcısı ekipten ayrıldı. Sonrasında da dizi PETA tarafından hayvan istismarı ile suçlandı.
 
Şimdi ise FX Networks ve FX Productions'ın başkanı John Landgraf, dizinin yapımına 2021'in ilk aylarında başlanacağını açıkladı.
 
Dizinin yaratıcılığını Eliza Clark üstlenecek. Oyuncu kadrosunda ise Ben Schnetzer, Diane Lane, Mai Arwas, Blake Baumgartner, Esther Chen, Sanjit De Silva ve Ava Eisenson gibi isimler bulunuyor.
 
Y: The Last Man, kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor. Sadece kadınların yaşadığı bir dünyada hayatta kalan tek erkeğe ve onun evcil maymununa odaklanan bir hikayeye sahip.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri y the last man dizi y the last man dizisi kıyamet sonrası çizgi roman uyarlama oyuncular konusu ne zaman yayın tarihi fragman detaylar
Kang the Conqueror Karakteri Ant-Man 3'te Bulunacak American Horror Story'nin Yaratıcısının Yeni Dizisi Ratched'in Açılış Jeneriği Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız