Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Live'ın Oyuncu Sayısı 48 Milyonu Geçti


    Microsoft'un Xbox markası için sunduğu dijital platformu Xbox Live adına yeni veriler yayınlandı. Microsoft COO'su Kevin Turner, Xbox Live'ın kullanıcı kitlesiyle ilgili ilginç bilgiler paylaştı.
 
    Xbox Live'ın çıkış dönemiyle şimdiki dönem arasındaki büyük farklılıklardan söz eden Turner, Xbox Live'ın Amerika'daki kullanıcılarının %40'a yakınının kadın olduğunu söyledi. Ayrıca Turner, XBL kullanıcılarının %42'lik kesiminin her ay 30 saat boyunca Xbox Live aracılığıyla TV veya film izlediğini belirtti.
 
   Turner'ın söylediklerine göre Xbox Live'ın güncel kullanıcı sayısı tam 48 milyona ulaştı. 41 farklı ülkede resmi servis veren Xbox Live, 2012 senesi boyunca kullanıcılara 18 milyar saatlik bir eğlence sundu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot Microsoft Xbox 360 Xbox Live Xbox Live Arcade
Beyond: Two Souls, 27 Milyon Dolara Yapıldı Dota 2'ye GLaDOS Geliyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Riwalp

22.9.2013 20:26:50

0
Aral game hard core playstation oyuncusudur. adamlar xbox ülkeye gelmesin diye micrasoft distribütörlüğünü alıp ülkeye sokmamaya kararlı . heyt bee

Sir Maximus is BACK

22.9.2013 15:27:07

0
hey yavrum heeey,servislerin kralı beee! Helal sana MICROSOFT!

Kreuger

22.9.2013 14:24:19

-1
ben her iki konsolun kontrolcüsünu kullandim, 360 inki devamli parmaklarimi agritirken ,nisan almakda fps oyunlarinda zorluk cekerken, ds3 de en ufak bir agri yada zorluk cekmedim ondan sonra cöpe attim 360 i

wustti

22.9.2013 13:31:34

-1
biraksinlar bu isleri artik kim destek veriyosa ona basacam parayi sony adam gibi joistik yapsa coktan on siparisi vermistim. o yon tuslarinin oldugu yere analogu koymadigi surece o joistik berbat olacaktir. xbox tan alistik bi kere. bari cikinca adam gibi baglayan bi aparat ciksa 360 joistigini bile baglasam ps4 alirim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız