Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

XCOM Neden Tatiksel-FPS Oldu?

XCOM'daki bu tür stratejik savaşlar oyunu sıradan bir FPS olmaktan kurtaracak

     2012 yılında tekrar oyun dünyasına dönecek olan XCOM'ın yeni oyunu hakkında geliştirici 2K Marine yetkilileri ayrıntılı bilgiler vermeye devam ediyor.Bu bilgiler oyundan beklentilerinizi arttıracaktır.
 
    1962 yılında William Carter adlı bir FBI ajanını yöneterek dünya dışı varlıklara karşı mücadele edeceğimiz oyunda neden tatiksel-fps türü seçildiği geliştiriciler tarafından açıklandı. Buna göre 2K Marine orijinal serideki strateji, stratejik oynanış ve taktiksel dövüşün yanı sıra düşmanın teknolojisini ele geçirme, devre dışı bırakma veya düşmana karşı yeniden kullanma gibi temel özellikleri koruma kararı aldı.
 
    Oyunda düşman teknolojisini ele geçirdikten sonra bunu kendi üssümüze götürüp üzerinde araştırma yapacağız ve kendi yararımıza kullanma şansı yakalayabileceğiz. Ayrıca takım elemanlarımız da bu silahları kullanabilecek.
 
    Yeni XCOM'da 1. kişi kamera açısının seçilmesinin nedeni ise oyunculara ilk elden oyunu oynama fırsatı vermekmiş. Geliştirici ekibin bu değişikliği hiç kuşkusuz oyunun temel oynanış mekaniklerine doğrudan etki etmiş.
 
     Düşmanlarla doğrudan çatışmaya girebileceğimiz gibi uzaktan tıpkı bir strateji veya rpg oyunu oynuyormuş gibi karakterlerimizi yöneteceğimiz yeni XCOM ilginç bir atmosfer sunacak gibi görünüyor.
      

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera XCom 2K Games 2K Marin FPS PS3 Xbox 360 PC
Yu Suzuki'nin SEGA'daki Görevi Değişiyor Kojima, Japon Oyun Sektörünü Eleştirdi

BSC Misafiri

25.6.2011 17:49:25

-3
Call Of the Aliens
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Bureau: XCOM Declassified
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız