Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

XCOM: Enemy Unknown'un Demosu Xbox Live'da


     Geçtiğimiz günlerde incelemeleri gün yüzüne çıkan ve oldukça yüksek puanlar alan XCOM: Enemy Unknown'un demosu Xbox Live üzerinden yayımlandı.
 
     Yalnızca Xbox Live Gold üyeleri için indirilebilir durumda olan bu demonun boyutu ise 1.51 GB. Ayrıca oyunun demosuna ulaşabilmeniz için demonun hesabınızın kayıtlı olduğu ülkeye açık olması gerekiyor. Bu yüzden, demonun ülkenize açık olup olmadığını buradan kontrol etmenizi öneririz.

Bu haberin bağlantısı
URL
xcom firaxis enemy unknown strateji 2k games xbl
BO II'nin Çıkış Haftasında Double XP Etkinliği Crysis 3'ün Multiplayerına Tanıtım Videosu Geldi

ebedidevlet

9.10.2012 18:51:03

0
XCOM: Enemy Unknown'un İlk Puanları Ortaya Çıktı Strateji severlerin merakla beklediği XCOM: Enemy Unknown'un ilk inceleme notları gelmeye başladı. Eski tarz sıra tabanlı strateji oyunları ile günümüz oyunlarının öğelerinin başarılı bir şekilde harmanlanması olarak gösterilen yapımın şimdiye kadar yayımlanan notlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Eurogamer – 9/10 CVG – 9.2/10 OXM – 9/10 OPM – 9/10 Kotaku – ‘Yes’ Joystiq – 4.5/5 Strategy Informer – 9/10 http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-XCOM_Enemy_Unknownun_ilk_Puanlari_Ortaya_Cikti-31771.htm
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
XCOM: Enemy Unknown ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız