Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wii U Tableti için Yüksek Kapasiteli Pil Satışta


     Nintendo Wii U'nun tablet kontrolcüsünün şikayet edilen yönlerinden biri de tam şarj sonrasında 3 ila 5 saat arasında oyun oynamaya imkan vermesiydi. Nintendo şimdi oyunculara daha uzun ömürlü bir pil seçeneği sunuyor.
 
    Nintendo'nun online mağazasında (diğer mağazalara da gelecektir) satışa çıkan yeni yüksek kapasiteli pil oyunculara tablet kontrolcüyü 8 saat kullanma imkanı sunuyor. Bu pilin fiyatının 32 dolar olması ise dezavantajı. Umarız Nintendo bundan sonra üreteceği tablet kontrolcülerde bu yeni  pili kullanma kararı alır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendo Nintendo Wii U Konsol Console Pil Battery
Scrolls'ta Arkadaşınıza Oyun Hediye Edebilirsiniz Minecraft: PS3 Edition'ın 1.02 Yaması Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

22.12.2013 22:58:23

0
Fiyat yüksek...

BSC Misafiri

22.12.2013 18:39:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: itachi237 allah aşkına! piyasadaki tabletlerin 3 katı kalınlığında tablet yapıyorsun ki bu tablet kendi başına çalışamıyor üzerinde güçlü bir işlemci vs yok. ve kocaman tablette ufacık pil var. tamam tablet kalın olsun bu bir oyun kontrolcüsü ele oturması falan lazım ama madem kalın doldursana içini pille! nintendocuyuz da buna çok sinirlendim.
O kadar pil koyarlarsa kontrolcü çok ısınmazmı ? belkide ondan öyle yapmışlardır.

itachi237

22.12.2013 12:38:31

+2
allah aşkına! piyasadaki tabletlerin 3 katı kalınlığında tablet yapıyorsun ki bu tablet kendi başına çalışamıyor üzerinde güçlü bir işlemci vs yok. ve kocaman tablette ufacık pil var. tamam tablet kalın olsun bu bir oyun kontrolcüsü ele oturması falan lazım ama madem kalın doldursana içini pille! nintendocuyuz da buna çok sinirlendim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız