Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vita Sahipleri Konsoldan Hemen Kopmamışlar


    Oyun konusunda bazı sıkıntılar yaşayan PS Vita'ya yönelik Sony'den destek gelmeye devam ediyor. IGN'e bir röportaj veren PlayStation'un yazılım ve ürün planlamalarından sorumlu ismi Don Mesa, Sony'nin el konsoluna yönelik bazı istatistikler paylaştı.
 
    Röportajında Vita cephesinde bazı problemlerin olduğunu itiraf eden Mesa, oyuncuların PS Vita'yı bir kenara bırakmadıklarını ve halen düzenli bir şekilde oynadıklarını belirtti. Mesa'nın dediklerine göre Vita sahiplerinin %90'ı konsolla birlikte haftada en az bir gün oyun oynuyorlar. Vita'yı oynamaya devam eden kullanıcılar haftada ortalama 18.7 saatlerini konsola ayırıyorlar.
 
   Sony'nin Vita oyuncularına sunduğu anketten gelen bir diğer veride ise platformda satılan oyunların %33'ünün PSN üzerinden gerçekleştiği belirtiliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Battlefield 4'ün Üçüncü Teaser Videosu Yayınlandı Halo 4'ten Çılgın İstatistikler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

rambocuk

23.3.2013 15:12:33

-1
Fiyatları alınıcak seviyeye geldi ben almayı düşünüyorum yakın zamanda

BSC Misafiri

23.3.2013 14:53:57

0
remoteplay yapıyorlardır, oyun yok oyunnnnn

wustti

23.3.2013 09:13:00

-2
yani tablet ve cep telefonlarıyla daha çok oynuyorlar demek ki. haftada 1 gün:) yahu el konsolu olarak ngage verdı bende sırf gece yatağa girdikten sonra 2 saat oynamadan yatmazdım gün içinde oynadıklarım hariç. sonic ve cmr2005 + worms oyununu kaç kere bitirdiğimin haddi hesabı yok. bugün vita gibi bi makineden bahsediyoruz. haftada 1 gün:) oyunları zaten pahalı adam gibi bi telefonunuz varsa benzer oyunları 5-10 dolara telefona alıp aynı zevki yaşarsınız. üstelik note 2 niz varsa daha fazla batarya ömrü sunuyor ekranı da gayet iyi:)

konix

23.3.2013 01:52:07

0
Vita haberi görünce küfredesim geliyor. Aldığıma bin pişman etti.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız