Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twisted Metal'in Karakterleri Detaylandırıldı!

Kafayı çizmiş palyaçomuz Sweeth Tooth, bu kez elinden kaçan tek kurbanını öldürebilmek için yarışmaya giriyor.
    
     Yeni Twisted Metal oyununun yapımcıları geçtiğimiz günlerde sürücülerin hikayelerini detaylandıran bir video yayınladı. Bu videodan öğrendiklerimize göre :
 
     - Şeytan Calypso her zamanki gibi yarışmayı yönetecek ve yarışmadan canlı çıkan tek bir kişinin dileğini yerine getirecek.
 
     - Twisted Metal'in artık logosu haline gelmiş psikopat palyaço Sweet Tooth'un dileği ise yıllar önce seri katillik mesleğine adım atarken öldürdüğü ilk ailenin elinden kaçan tek üyesi olan genç kızı bulmak ve öldürmek.
 
     - Mr Grimm'in dileği ise çocukluk yıllarında motorsikletlerle gösteri yaparken hayatını kaybeden akrobat babasını ölümden kurtarmak için zamanda yolculuk yapmak. Grimm çocukluk yıllarına döndüğü zaman babasına o gece gösteriye çıkmamak için yalvarmayı ve geleceği değiştirebilmeyi umuyor.
 
     - Preacher hakkında çok fazla birşey bilinmemesine rağmen Calpyso'nun ne olduğunu biliyor ve onu avlamayı düşünüyor.
 
     - Krista Sparks yani diğer adıyla Darkside'ın sürücüsü Dollface ise bir güzellik kraliçesi. Yaptığı bir araba kazasında yüzü ağır hasar alıyor. Yüzüne her baktığında korkunç bir canavar gören Dollface, daha fazla dayanamayarak ameliyatla suratına özel yapılmış maske taktırtıyor. Bu maskenin bir daha asla suratından çıkamayacağını anladığında ise eski yüzünü geri dilemek için soluğu Calypso'nun yarışmasında alıyor.
 
     Video'dan anladığımız bir önemli nokta daha ise Twisted Metal 1'i anımsatan gerçek oyuncuların oynadığı videoların geri dönüşü.

Bu haberin bağlantısı
URL
Twisted Metal Eat Sleep Play Sony PS3
DC Universe Online'a 8. Güncelleme SWTOR'da Kendi "Yükleme Ekranı" Resminizi Yaratın!

ygs-psn

11.1.2012 16:48:56

0
ÇOK GÜZEL VİDEO
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Twisted Metal
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız