Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tomb Raider Yeni Nesile Gözünü Dikti

Lara Croft'un yeni hali çok sevildi

    Kısa bir süre önce piyasaya çıkan yeni Tomb Raider oyununun büyük ilgi gördüğünü oyuncuların yorumlarına ve oyun otoritelerinin inceleme puanlarına bakarak anlayabiliyoruz. Lara'nın yeni hali de çok sevildi.
 
     Crystal Dynamics de bu ilgiden memnun olacak ki Lara Croft'un maceralarını yeni nesile taşımak istiyor. OXM'e açıklama yapan oyunun yaratıcı yönetmeni Noah Hughes'un açıklamasına göre bundan sonra Guardian of Light gibi maceralar yerine yeni nesilde Lara'nın maceralarına odaklanacaklarını söyledi.
 
   Bir yandan yeni bir Legacy of Kain oyunu üzerinde çalıştığı söylenen Crystal Dynamics'in diğer taraftan bir Tomb Raider oyunu geliştirmesi mümkün. Yine de iki oyunun da dev ekip gerektiren yapımlar olduğunu belirtelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tomb Raider Crystal Dynamics Squre Enix Europe lara croft
Metal Gear Rising için VR Missions Haftaya Çıkıyor Far Cry 3'e Yeni Zorluk Modu Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.3.2013 16:37:18

0
Uncharted'dan daha iyi

stun

7.3.2013 16:04:44

0
bulmacaları zor değil .. cidden daha zor bulmacalar gördük...

digimon52

7.3.2013 15:17:27

-1
quote:

Orijinalden alıntı: UqR67 Oyuna hala devam ediyorum bu sıralar beni bu kadar sürükleyen oyun olmamıştı..Film gibi ilerleyiş ZOR ÖLÜM FİLMİ gibi kadın 9 canlı:D Oynamayanlarada tavsiye ediyorum arkadaşlar kaçırmamanız gereken bir oyun..
unchared oynamamisin belli.

CWaRRioR

7.3.2013 13:08:41

0
Oyun konusunda endişelerim vardı ama beklediğimden çok daha kaliteli bir yapım olmuş. Tüm kitap, relic ve gps leri buldum; kitapları da tek tek okudum. Hikaye güzel olmuş, merak uyandırıyor. Ama şunu söyleyebilirim ki eski Tomb Raider'lar kadar gizemli bir havada ilerlemiyor, mezarlardaki bulmacalar ve genel oynanış çok kolay olmuş. Tabi bu kişiye göre değişir. Tomb Raider'ın tüm serisini oynamış biri olarak serinin genel özelliklerini taşımadığını ama her anlamda başarılı bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Görseller, ses, senaryo, kontroller, kendini hissettirmeyen ara yüklemeler ve optimizasyon çok çok iyi. Umarım yeni nesilde de kalite anlamında aynı çizgide devam ederler.

Cemlat

7.3.2013 10:38:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: CrazyToonz Tomb Raider'ın özünde gizem, bulmaca vardı. Bunu unutmuş galiba o "oyuncular".
bana yetti de arttı bilmece ile gizem bence gayet güzeldi bütün kitapları okur ve eşyaları filen toplarsanız hikaye çok daha güzel hale geliyor

CrazyToonz

7.3.2013 10:23:24

0
Tomb Raider'ın özünde gizem, bulmaca vardı. Bunu unutmuş galiba o "oyuncular".

BSC Misafiri

7.3.2013 10:16:57

0
bu sefer olmuş galiba, eee devamı da gelecektir ama yeni nesile tabi ki

UqR67

7.3.2013 10:05:37

0
Oyuna hala devam ediyorum bu sıralar beni bu kadar sürükleyen oyun olmamıştı..Film gibi ilerleyiş ZOR ÖLÜM FİLMİ gibi kadın 9 canlı:D Oynamayanlarada tavsiye ediyorum arkadaşlar kaçırmamanız gereken bir oyun..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tomb Raider ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
129 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız