Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witness Sanal Gerçeklik Desteği Sunacak


    Sanal gerçeklik cihazları hakkında son dönemlerde daha fazla şey duymaya başladık. Oculus Rift ve Valve'ın sanal gerçeklik cihazı en çok ilgi çekenler arasında bulunuyorlar. The Witness'ın geliştiricisi Jonathan Blow da oyununun sanal gerçeklik cihazlarını destekleyeceğini açıkladı.
 
    İlk başlarda sanal gerçeklik cihazlarının yakın gelecekte başarılı olacağını düşünmediğini ve bu konuda kötümser olduğunu söyleyen Blow, Valve'ın sanal gerçeklik cihazını denedikten sonra ise fikirlerini değiştirmiş. Hatta geliştirici bu cihazın kendisinde büyük heyecan yarattığını söyledi.
 
    Blow açıklamalarının devamında teorik olarak The Witness'ın tamamının Valve'ın sanal gerçeklik cihazında oynanabildiğini buna karşın sanal gerçeklik cihazının yüksek çözünürlük ve performans istemesi nedeniyle oyunun yavaş çalıştığını açıkladı. Yine de geliştiriciler zamanla bu sorunun üstesinden gelineceğini vurguluyorlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Jonathan Blow PC iOS Wii U Xbox 720 PS4
SOE All Access Şimdilik Konsollarda Geçerli Değil Shadow of Mordor vs Assassin's Creed (Video)

Sturmgeist

26.1.2014 12:05:05

-2
One ya sanal gerçeklik. Şu acı veren kostümmü
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witness ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız