Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »
EKRAN GÖRÜNTÜLERİNE ATLA HABERE ATLA YORUMLARI GÖR YORUM YAZ

The Witcher 2'nin Xbox 360 Sürümünden Görseller

The Witcher 2 heyecanla beklenmesi gereken bir oyun
 
      The Witcher 2: Assassins of Kings PC'de satış anlamında iyi bir iş çıkarırken kalite olarak da oyuncuların beğenisini kazanmıştı. Geliştirici CD Projekt oyununu Xbox 360'a da taşıyarak daha fazla oyuncuya hitap etme amacında olduğunu açıklamıştı.
 
      Oyunun Enhanced Edition sürümüne denk olacak olan The Witcher 2: Assassins of Kings'in Xbox 360 versiyonuna ait yeni görseller yayınlandı. Her ne kadar görseller düşük çözünürlükte olsa da ilgi çekici.
 
      The Witcher 2'nin Xbox 360 sürümü hatasız bir deneyim sunma amacında ve 4 saatlik extra görev ile oyuncuların ilgisini çekmeye çalışmakta. Eminiz Xbox 360 oyuncuları da bu önemli oyuna hak ettiği ilgiyi göstereceklerdir. Yeni görseller aşağıda.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
The Witcher : Assassins of Kings CDProjekt PC Xbox 360
MGS: Snake Eater 3D Aksesuar Kiti Avrupa'da Yeni Bir Tales Yeniden Yapımı Yolda Gibi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ofrka

28.1.2012 14:00:09

0
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.

SOLID SNAKE

27.1.2012 18:23:54

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar Tamam vurmayın artık
Aynen Neyseki DH nin Adaleti Yerini bulmuş

Syronwar

27.1.2012 17:58:19

-1
Tamam vurmayın artık

toj_blok

26.1.2012 22:37:38

-1
arkadaşlar size nasıl tepki veriliyorsa sizde aynı şekilde tepki verin hayvan-hayvan,insan-insan hesabı(o kişi kendini bile bilmiyor bu lafı hiç üstelenmez) Emir hadi abicim uza

EMIN11

26.1.2012 20:25:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving Emin11 umutsuz vakasın. Uncharted'ın Gerçekçiliği sıfır ve Animasyonları Kütük gibi diyen Birine, Bize Ölü Taklidi yapmak düşer.

Taklit yapmana gerek yok benim karşımda zaten bir ölüsün.

SOLID SNAKE

26.1.2012 20:05:33

-1
Emin11 umutsuz vakasın. Uncharted'ın Gerçekçiliği sıfır ve Animasyonları Kütük gibi diyen Birine, Bize Ölü Taklidi yapmak düşer.
quote:

Orijinalden alıntı: EMIN11 Uncharted dediğin oyunuda gördük gerçekçilik sıfır. Adamlar kütüp gibi yürüyorlar oynadığım gibi bıraktım

SkyLer0432

26.1.2012 19:03:50

0
Bir oyunda grafik bence çok önemli değil grafik olunca güzel geliyor oyun am birtane kutu ama grafikler çok güzel konu seneryo vb. hiçbir şey yok o sana güzel gelir mi?

Last Peony

26.1.2012 19:00:50

0
Banada kesinlikle pc, oyunda konsoldan daha rahat geliyor . Konsolların nintendoya dönüşmesi yakındır yeni nesil çıkmazsa.

Quadhros

26.1.2012 18:15:44

0
Konsollarda Low ayarı nasıl oluyor acaba?

EMIN11

26.1.2012 17:54:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Arkadaşım daha 3. mesaj seninki ve ortamı geren sensin. Kimse bir şey dememiş, durduk yere saçmasapan bir mesajla ortalığı germişsin. Paypay da sana haklı olarak cevap vermiş. Daha ne yaptığının farkında değilsin.
Hey allahım hala neyin peşindesin? ben birine mesaj gönderdim onu yazarak o arkadaşta sonradan mesaj attı.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 2 : Assassins of Kings
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız