Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Last of Us Senaryo DLC'sinden İlk Video!


    Sony'nin Spikte TV ile düzenlediği PlayStation 4'ün çıkış yayını oldukça hızlı başladı. Naughty Dog, iki farklı duyuruyu peşpeşe yaptı. 
 
    Etkinliğin başlangıcında The Last of Us: Left Behind'ın ilk videosu yayınlandı. Yayınlanan video oldukça kısa. Videoda karakter olarak Ellie'nin yanında onun çocukluk arkadaşı Riley'i görüyoruz. DLC, ana senaryonun öncesini anlatacağa benziyor. Daha fazlasını VGA'da göreceğiz gibi duruyor. DLC, 2014'ün bahar aylarında çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the last of us ps3 naughty dog sony
PlayStation 4'ü Paramparça Ettiler Naughty Dog, PS4'e Uncharted'i Duyurdu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

yüzbaşı price

15.11.2013 15:54:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear [spoiler=4691445422]Ellie'nin ısırılmadan önceki zamanı olacaktır bu, yanlış hatırlamıyorsam arkadaşıyla birlikte bir eğlence merkezinde ısırıldığını söylemişti. Arkadaşı ölmüş, kendinin bağışıklığı var ölmemiş, Ellie'nin yanındaki çocuktan ve mekandan da anlaşıldığı gibi o güne gideceğiz demek ki.[/spoiler]
Hocam spoiler sekmesi kullanırsanız iyi olur.Oynamayan arkadaşlarda olabilir,kimsenin keyfini kaçırmaya hakkımız yok spoiler küçükte olsa büyükte olsa. Şu gün sadece The Last of Us ve Uncharted Süpriz seviyesindeydi.Ps4 aldıracak oyunlar sadece The Order:1886 ve Uncharted bana göre.

- The Stig -

15.11.2013 13:19:59

0
adamlar bu işin masteri oldular.. keşke şu oyun ps4'ede gelse :(

BSC Misafiri

15.11.2013 12:08:29

0
harika yaa sadece şu b1 dakkayı 7 kere izledim abi kaliteli yapımlar bambaşka oluyor yaa tadı damağımızda kalmıştı the last of us ın dlc sini merakla bekliyoruz ESAS BOMBA UNCHARTED DUYURULDU YUUPPPİİİİİİ

Metal-Gear

15.11.2013 06:37:58

0
Ellie'nin ısırılmadan önceki zamanı olacaktır bu, yanlış hatırlamıyorsam arkadaşıyla birlikte bir eğlence merkezinde ısırıldığını söylemişti. Arkadaşı ölmüş, kendinin bağışıklığı var ölmemiş, Ellie'nin yanındaki çocuktan ve mekandan da anlaşıldığı gibi o güne gideceğiz demek ki.

ozozca

15.11.2013 06:27:56

0
Evet izliyoruz :) Uncharted 4' de duyuruldu he he :))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us
+ TAKİBE
AL
152 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız