Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Exit 8'in Devamı Platform 8 Çıktı: Uzak Doğu Temalı Korku

 
 
Geliştirici KOTAKE CREATE tarafından geliştirilen ve daha çok yürüme simülasyonu olarak sunulan The Exit 8'in devam oyunu Platform 8 çıkışını gerçekleştirdi. Oyun sadece PC platformuna geldi ve Steam üzerinden satın alınabilir. Oyun Dünya çapında 3.99 dolarlık fiyatla karşımıza çıkarken ülkemizde 2.49 dolardan satışta.
 
Japonya metrosunda geçen bir yapım 
 
 
 
Platform 8, The Exit 8'in devamı niteliğinde karşımıza çıkıyor. Geliştirici ekip, önceki oyunu oynadıysanız bu oyundan da keyif alacağınızı ifade ediyor. Sonsuza kadar giden bir trende mahsur kaldığımız yapımda tuhaf anomalilere karşı dikkat etmemiz gerekiyor ve bu trenden bir çıkış yolunu bulmak temel amacımız.
 
Yapım içerisinde elbette trende ilerlerken tuhaf olayların meydana geldiğini görebiliyor ve karşımızdaki insanların bir anda tuhaf hallere büründüğünü deneyimleyebiliyoruz. Oyunda Japon metrolarından esinlenilen bir yapı bulunuyor. Korku ve gerilimin yanı sıra yürüme simülasyonu unsurları da bizlere sunuluyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Oynaması Ücretsiz Aksiyon Rol Yapma Oyunu Ballad of Antara Duyuruldu Kart Temalı Strateji Oyunu Call of Myth Yakında Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız