Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici KT Racing açık dünya simülasyon yarış oyunu Test Drive Unlimited Solar Crown'un çıkış tarihini açıkladı. Ortaya çıkan bilgilere gör, yapım 12 Eylül tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden piyasaya sürülecek.
 
Üst düzey sürüş dinamikleriyle geliyor 
 
 
 
Test Drive Unlimited 2'nin piyasaya sürülmesinden 13 yıl sonra serinin en yeni devam oyununda Hong Kong adasına doğru adım atmaya hazırlanacak ve burada üst düzey bir sürüş dinamiği ile karşı karşıya kalabileceğiz. Devasa çok oyunculu yarış deneyimini keşfedebileceğimiz oyunda yenilikçi oynanış sistemleri ve titizlikle hazırlanan araç detaylarına göz atabileceğiz.
 
Test Drive Unlimited Solar Crown’da oyuncular, kendi garajlarını geliştirebilecek, yeni araçlar alabilecek, bayilere giderek yeni araç detaylarına göz atabilecek ve araçlarını özelleştirebilecekler. Tam bir deneyim elde etmek için açık dünyada gezip tozabileceksiniz. Bunun yanı sıra yapımda her bir aracın farklı sürüş dinamikleri bulunacak ve araçları özelleştirip kişiselleştirebileceksiniz.
 
Hong Kong Adası'nı keşfedebileceğimiz yapımda benzersiz konumlar, dar sokaklar, ana yollar, daha yollar ve çok daha fazlası bizi bekliyor olacak. Oyunun ayrıca Standart, Sharp ve Gold sürümleri bulunacak. Paketlerin fiyatları sırayla 60, 80 ve 90 dolar olacak. Ülkemizde ise 25 dolardan başlıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi Little Nightmares 3 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

Rexroth

2.6.2024 10:40:03

0
Oyun güzele benziyor, uzun zamandır bekliyorum bunu. En güzeli de Türkçe dil ile geliyor. Yarış oyunlarında değişiklik iyi gelecek hepimize. Umarım haritası ve içeriği geniş bir oyun olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız