Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: Battlefront'a Eşlik Edecek Mobil Uygulama Yayınlandı


      Çoğu yeni nesil AAA bütçeli oyuna bildiğiniz gibi bir mobil uygulama eşlik ediyor. EA, Star Wars: Battlefront'a eşlik eden mobil uygulamayı oyunculara sundu.
 
      Yayınlanan bu uygulamayla oyundaki ekipmanlarınızı ve sunucudaki yerinizi kolayca görebilirsiniz. Aynı zamanda oyun içi paralar kazanabileceğiz bir mini oyun bulunuyor. Bu oyunu kabaca Star Wars temalı bir tower defense oyunu olarak tanımlayabiliriz. 
 
     Bahsettiğimiz mobil uygulamayı Android ve iOS cihazlarınız için indirebileceğiniz gibi uygulamaya bu siteden de ulaşabilirsiniz. EA Access üyesi Xbox One kullanıcılarının Star Wars: Battlefront'u oynamaya başlayabileceğiniz hatırlatalım. Bu oyuncular oyunun resmi çıkışına kadar 10 saatlik bir deneyim yaşayabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net star wars dice battlefield battlefront
Fallout 4, GTA V'in Steam'deki Anlık Kullanıcı Rekorunu Geçti En Hızlı Mobil Ekran Kartı GTX980M, Monster ile Birleşiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Battlefront
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız