Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix'ten Vita'ya Yeni Bir Oyun Geliyor

 
    Son dönemde mobil platformlara yoğunlaştığını gördüğümüz Square Enix'in 2010 senesinde mobil cihazlara çıkardığı JRPG'si Chaos Rings, PS Vita için duyuruldu.
 
    Famitsu'nun son sayısından gelen bilgilere göre Chaos Rings, şimdilik sadece Japonya için çıkacak. 800 Yen / 8 dolardan satışa çıkacak olan Chaos Rings, bu ayın sonunda sunulacak. Chaos Rings'in Vita sürümü, oyunun mobil sürümlerinden direkt olarak portlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
XBL Gold Üyelerine Ücretsiz Assassin's Creed 2 Nolan North'tan Uncharted 4 Yorumu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Noctis_Strife

3.7.2013 23:14:59

0
Çok iyi oldu, oyanamak istediğim bir oyundu güzel.

ozgurr84

3.7.2013 22:40:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: edikey Görünen o ki nasıl pc konsollar yüzünden kötü grafikli, optimazyon sorunlu oyunlara mecbur kalıyosa vitada ios android oyunlarından çok çekicek, batman oyunu nu bile platform oyunu yaptılar helal olsun.
her 2d oyun platform mu oluyor ? batman nin 2d olmasının nedeni android/ios değil nintendo 3ds tir android/ios tpc olan bir batman oyunu var

Guest-F97E00D06

3.7.2013 21:24:06

0
Görünen o ki nasıl pc konsollar yüzünden kötü grafikli, optimazyon sorunlu oyunlara mecbur kalıyosa vitada ios android oyunlarından çok çekicek, batman oyunu nu bile platform oyunu yaptılar helal olsun.

Unknown User

3.7.2013 21:22:49

0
3DS'e gelen oyunlara bak, birde Vita için gelen mobil portu oyunlara... Ey Sony, neden el konsolunu desteklemiyorsun, sen sahip çıkmazsan 3.parti firmalar ne yapsın?

BSC Misafiri

3.7.2013 18:33:46

0
vita için gerçekten çok önemli bir oyun bu ne la mobil oyun çıkıyor hemde hiçbir ekstra olmadan onun yerine yeni disgaea çıkarsanıza

InViSiBLePLaYeR

3.7.2013 17:57:31

-1
Çeşitliliğin artması adına güzel fakat remake oyunlar satışları ancak belli bir ölçüde artırır bu yüzden PS Vita için yeni IP'ler kesinlikle gerekli çünkü hala kurtulmuş ve Nintendo ile yarışacak seviyede değil
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız