Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Space Marine'in Multiplayer Oynanışı Eski Tarzda

Warhammer 40K: Space Marine multiplayer modlarıyla da kendini oynatacak gibi gözüküyor.

     Genellikle strateji serisi olarak bilinen Warhammer 40.000 serisine farklı bir bakış açısı getirecek olan Space Marine hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Yapımcı ekip GameTrailers'daki röportajda, oyunun multiplayerına değindi.
 
     Oyunun yapımcılarından Otto Ottosson, Warhammer 40K: Space Marine'ın multiplayerinin Call of Duty tarzında değil de, Quake tarzında olacağını açıkladı. Otto Ottosson, "Space Marine'ları iki kurşunda öldürmeniz pek mantıklı olmazdı değil mi? Space Marine'da oyuncuların birbirini öldürmesi biraz zaman alacak. Oyuncular ilk olarak kalkanı kıracak ve sonra can azalmaya başlayacak." açıklamasını yaptı.
 
     Ottosson sözlerine, "Yani kısaca açıklarsak Space Marine'in multiplayeri daha eski tarzda olacak. Örnek vermek gerekirse Quake serisi veya Unreal Tournament 3. Şu dönemdeki oyun piyasasına bakılırsa, yenilikçi bir düşünce olacağını düşünüyorum." şeklinde devam etti.
 
     Eylül ayında raflarda yerini almayı bekleyen Space Marine'in multiplayer kısmı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Warhammer Relic THQ Aksiyon RPG Space Marine
Mortal Kombat'ın Yeni Karakteri "Freddy Krueger" Microsoft'un Gelirleri Xbox 360 ve Kinect'le Arttı

tnszfr

22.7.2011 14:57:35

0
güzel bi deneyim olcak sanırım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40K: Space Marine
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız