Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Sony'den Vita'ya Özel E3 Konferansı


    Çıkış döneminden bu yana beklenilen oyun seviyesine ulaşamayan PlayStation Vita için geçtiğimiz günlerde büyük bir duyurunun haberi yapılmıştı. Bu duyuru gizliliğini korurken, Game Informer cephesinden ilginç bir söylenti ortaya atıldı.
 
    Game Informer'ın yetkili ismi Andrew Reiner'ın belirttiklerine göre Sony, bu yaz E3 döneminde PlayStation Vita'ya yönelik büyük bir konferans düzenleyecek. Şu an için konuyla ilgili Sony'den bir açıklama gelmiş değil fakat Game Informer, son dönemde Sony'e olan yakınlığıyla tanınıyor. Dergi, son sayısında PlayStation 4'ün oyunlarını test etmiş ve bunu kaleme almıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Diablo 3, Birinci Yaşını Kutluyor Precursor'ın Elemanları Silicon Knights'tan
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Unknown User

16.5.2013 15:54:31

0
PSP gibi sonradan yükselişe geçebilir doğru hamleler yapılabilirse. Sony'nin bir sürü exc oyun çıkartmalı ki 3.parti firmalarda cihaza olumlu yaklaşsın.

Noctis_Strife

16.5.2013 14:59:11

0
Alet gerçekten çok güzel, estetik olsun, donanım olsun, ekranı olsun vs. Ama en önemlisi olan oyun bakımından da bir o kadar kötü. İnsanlar neler bekliyordu: Skyrim oynamayı, The Witcher oynamayı, Mass Effect, Dragon Age... Konsol kalitesini cebe getirecekti ama istenilen olmadı, belki geç değildir. Çünkü donanım olarak gerçekten iyi ama her yapımcı kullanamıyor. E3'ü merakla bekliyoruz.

digimon52

16.5.2013 12:35:13

0
Özel oyunlarimi tanitacak acaba sony zaten bu aletin elinde patlamasini istemeyecekdir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız