Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Third-Party Production Ekibini Kurdu


     Sony'nin son dönemlerde 3. parti firmalarla ve bağımsız geliştiricilerle (aslında onlar da 3. parti firmalar) yakın ilişkiler kurduğunu biliyoruz. Bu ilişkiler artık daha da gelişecek gibi görünüyor; çünkü Sony özel bir ekip kurdu.
 
     Third-Party Production adını taşıyan ve 3. parti firmalarla doğrudan ilişki kuracak olan bu ekibin ilk girişimi ise Borderlands 2'nin PS Vita'ya getirilmesi içinmiş.  Galaxy Studios tarafından PS Vita'ya uyarlanan bu oyunla ilgili düzenlemeleri bu ekip yapmış.

     Ekibin başındaki isim olan Gio Corsi'nin açıklamalarına göre bundan sonra daha fazla yeni IP, uyarlama oyun ve yerelleştirilmiş oyunla karşılaşacağız. Bu ekip geliştiricilerin projelerini daha iyi hale getirebilmesi için kaynak da sağlayacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Xbox Live Gold Üyelerine İki Ücretsiz Oyun Daha Xbox Live Marketplace'in Adı Değişti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Little big Metal

8.9.2013 17:11:20

0
Vitaya skyrim gelirse heralde muhteşem ötesi olur, ders mers kalmaz bir sene, okulda sokakta bilimum mekanda, ekstra şarj cihazı falan bile taşıtır. dışarıda utanmadan takar devam edersin oyununa. fallout, mass effect gibi oyunlar görürsem çok sevinirim. Bu gibi zengin içerikli oyunlar, basit fpslerin aksine asla telefonlarda göremeyeceğimiz oyunlar, üstelik türkçe yaparlarsa mesela killzone gibi, altyazı olsa yeter demeyin keyfimize.

BSC Misafiri

31.8.2013 20:40:11

0
Sony senin bu durumuna giden iyi bir isim buluruz ama özellikle dil yerelleştirmesi konusundaki girişimini 3.parti firmalara da uygulayabilirsen. Mesela, bir düşünün Mortal kombat veya TEKKEN yada Ninja gaiden'in TÜRKÇE dublaj yada altyazılı olarak sadece PLAYSTATION konsollarında çıktığını. Sizcede süper olmazmı? İşte o zaman bu duruma yakışır bir isim, "Çok güzel hareket bunlar" gibi. Saygılar.

omelette

31.8.2013 12:24:09

0
Goty getirin şu oyunu be

Noctis_Strife

31.8.2013 12:21:36

0
Çok iyi bir olay oldu, Vita'Ya Skyrim, Mass Effect, The Witcher falan görürüz belki belli mi olur, Borderland 2 yapılabiliyorsa bunlarda mümkündür. Tek istediğim baştan savma bir port olmaması, emek verilsin biraz, insanlar para veriyor, önce yapıcı demesi lazım kendine ben "olsam böyle tırt portu alır mıydım" diye...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız