Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shaquille O'Neal, The Boys'un 3. Sezonunda Yer Almak İstiyor

 
 
Bugün yayınlanan bölüm ile ikinci sezon finalini yapan ve birçok insana son dönemin en iyi dizilerinden biri olduğunu tekrar ispatlayan The Boys dizisinin üçüncü sezon kadrosuna oldukça popüler bir isim katılmak istiyor.
 
Basketbol severlerin zaten yakından tanıdığı, ancak basketbol dışındaki hareketleri ile de çoğu insan tarafından tanınan eski NBA yıldızı Shaquille O'Neal, The Boys'un üçüncü sezonuna katılmak istediğini söyledi. Bu isteğini şaka yollu dile getirse de hem hayranlar hem de oyuncular bu durum için oldukça sevindi.
 
Dizinin üçüncü sezon çekimleri Şubat 2021'de başlayacak. Umuyoruz kaliteli ve Shaquille O'Neal'ın olduğu bir sezon bizi bekliyordur. 
 
Aşağıdaki videoda dizinin oyuncu kadrosunun ve yaratıcı Eric Kripke'nin online görüşmesini izleyebilirsiniz. Shaquille O'Neal'ın bölümü 10:50'de geliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri the boys ikinci sezon ne zaman oyuncular görsel fragman
Wonder Woman 1984'ün Dijital Olarak Yayınlanmasının Bahsi Bile Geçmemiş League of Legends 2020 Dünya Şampiyonası Grup Etabı 5. Gün Sonuçları

Guest-ED5D10718

9.10.2020 14:29:52

+1
HAYIR
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız