Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Satoru Iwata, Yeniden Nintendo'nun Tepe İsmi Oldu


     Wii U'nun kötü satılabilecek satışlarının ardından Nintendo'nun tepe ismi Satoru Iwata hakkında başkanlıktan alınacağı söylentileri çıkmıştı. Ancak IGN raporlarına göre, Satoru Iwata tekrar şirketin başkanı seçildi.
 
     2011 yılında %92.9 onayla başa geçen Iwata'nın, 2013'te %77.3 ile seçildiği belirtiliyor. Bu seneki yüzde bilinmese de, yakın zamanda Nintendo tarafından resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.
 
     Güzel geçen E3 döneminden ve duyurulan ilgi çekici oyunlardan sonra Iwata'nın kalmasında karar kılınmış olabilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console satoru iwata
The Last of Us: Remastered, PlayStation 4 Paketi Resmi Olarak Duyuruldu Geliştirici Firma, Oculus Rift'in Dağıtımı için Yeni Ortaklar Arıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.6.2014 21:26:49

0
Legend of Zelda Twilight Princess, Skyward Sword ve Wii U için duyurulan Zelda oyununun nesi eğlencelik, saf RPG ve her oyunseverin bitiremeyeceği gibi 50-60 saat oynanabilirlik süresi vardır. Metroid Prime hem 2D hem 3D olarak Wii U'ya gelecek, Metroid Prime 1,2 ve 3. oyunlarını incelemeni tavsiye ederim, çok kaliteli ve uzun soluklu FPS oyunudur. Bayonetta 2, Devil's Third, Xenoblade Chronicles X, Starfox ve Fatal Frame 5 gibi pek çok Wii U özeli oyun var. Tüm uluslararası oyun siteleri E3'ün en başarılısını Nintendo olarak seçmişler ve duyurulacak daha çok oyun var. Kısa ve öz ne PS4 ne de Xbox One konsolları Wii U gibi olamazlar, aynı şekilde Wii U'da onların yerini tutamaz. Her firmanın kendine has oyunları var ve hemen hepsininde konsol aldıracak bir sürü oyunu var. Ama genel olarak Nintendo bu iki firmadan da çok farklıdır.

OnrGrTR

28.6.2014 16:26:56

-1
Yanlız ben burada sertlikten bahsediyorum ve siz anlamsız anlamsız şeyler yazmışsınız hardcore oyunculuk dediğimiz şey her tür oyunu oynayan bir oyuna hayatını verebilmiş hayatında oyunların yeri büyük olan oyuncu olarak nitelendiriyorum ben ve burada bahsettiğim şey örneğin gears of war halo alan wake gibi oyunların yerine daha böyle eğlence odaklı oyunların olmasından dolayı böyle bir cümle kurdum örneğin mario zelda pokemon gibi playstation a saygısı olmayan ne demek evimde 500 gb ps3 super slim var daha az önce killzone 3 oynuyordum ayrıca nintendo oyunlarını oynama fırsatı bulabiliyorum nadirde olsa keşke bu tarz oyunları XB ve ps dede görebilsek

BSC Misafiri

28.6.2014 02:24:43

+1
quote:

Orijinalden alıntı: OnrGrTR Hardcore oyuncu için wiiu almak için en ufak bir sebep yok
Hardcore oyunculuğu FPS veya tamamen vahşet içerikli oyunları oynamak sanan senin gibiler oldukça yanılıyorlar. Hardcore oyunculuk bir oyunsever için oyuna hayatında ne kadar zaman harcadığı ve oyunun kendisi için ne kadar önem taşıdığıyla alakalıdır. Bu yüzden bir oyunseveri sırf oynadığı oyunlar nedeniyle oyuncu görüp veya oyuncu görmemek saçmalığında en alâsıdır. Hiç Nintendo oyunu oynamadığını düşünüyorum onun için Nintendo hakkında zerre bilgin ve deneyimin yok, bilgi sahibi olmadığın konularda fikir sahibi nasıl olabiliyorsun? Neredeyse tüm Nintendo oyunlarının geçmişi 25-30 senelik ve yıllardan beri en çok satan oyunlar ve konsollar içinde hep üst sıralarda bulunuyorlar. Bir oyunsever isen konuşmadan önce keşke oynamayı deneseydin? Gerçi Playstation gibi bir markaya ve oyunlarına saygısı olmayanın Nintendo'ya saygı göstermesini beklemekte saflıktır sanırım. Senin gibi Nintendo'yu hiçe sayan çok insan gördüm ama o firmanın bir oyununu bile oynadıktan sonra fikirlerinin de nasıl değiştiğini gördüm. Bir gün sende denersin umarım.

Guest-8B2022E7A

27.6.2014 23:00:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: OnrGrTR Hardcore oyuncu için wiiu almak için en ufak bir sebep yok
boş yorum daha.hardcore oyuncu her türlü oyunu oynar eğer gta 5 oynayıp ardından super mario oynuyosan hardcore oyuncusundur. kanlı öldürmeli vahsetli veya AAA oyunlar hardcore oyun demek değildir sadece onları oynayanda hardcore oyuncu değildir.hardcore oyuncu her türlü oyunu oynar.

DubSteq

27.6.2014 22:20:29

0
Konsol oyuncuları mı hardcore oyuncu oluyor?

fazliboz

27.6.2014 20:22:11

0
sadece adam öldürmeli kanlı oyunlar mı hardcore oluyor

OnrGrTR

27.6.2014 19:40:52

0
Hardcore oyuncu için wiiu almak için en ufak bir sebep yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız