Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Saints Row Serisinin Geliştiricisi Volition Kapanıyor!

 
 
Saints Row serisinin geliştiricisi Volition stüdyosu 30 yıllık bir çalışmanın ardından kapanacağını duyurdu. Stüdyo bu duyuruyu resmi LinkedIn sayfasında yayınlanan bir mesajda aktardı.
 
30 yıllık stüdyo kapanıyor 
 
 
 
Resmi LinkedIn sayfasında yayınlanan bir mesajda tam olarak şu ifadeler yer alıyor: "Geçtiğimiz Haziran ayında [ana şirketimiz] Embracer Group, merkezi güçlendirmek ve oyun endüstrisindeki lider konumunu sürdürmek için yeniden yapılanma programını duyurdu. Bu programın bir parçası olarak stratejik bir şekilde Volition'ı kapatma yönünde zor bir karar alındı." 
 
Volition ekibi, 30 yıldır dünya çapındaki hayranlar için birinci sınıf eğlence odaklı oyunlar sunmanın gururunu yaşadığını aktardı. Topluluğa duydukları tutkuyla hareket ettiklerini belirten ekip her zaman önceliklerinin oyuncu olduğunu dile getirdi.
 
Bu kapsamda ekip Embracer tarafını güçlendirmek için geçişe başladı. Bu sürecin kolay olması için ellerinden geleni yaptıkları belirtildi. Diğer taraftan Volition ekibinin birçok serisi bulunuyor. Bu seriler arasında Descent, FreeSpace, Summoner, Red Faction, Saints Row ve Agents of Mayhem yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera nişancı hikaye saint row
Aksiyon Macera Oyunu The War of the Worlds: Siberia Duyuruldu Wales Interactive, Sizi Medcezir Oteli’ne ve FMV'nin Evrimini Keşfetmeye Davet Ediyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

3.9.2023 16:45:31

0
Her ne kadar son Saints Row oyunu berbat olsa da üzücü haber.

Sarohan

1.9.2023 20:12:11

+3
Kapansın iyi oldu. Bundan önceki agents mayhem denen çöple zaten kapanmadıklarına dua etsinler. Sjw karakterleri oyuna doldurmuşlar ana karakter desen evlerden ırak. Güle güle.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Saints Row: Rebooting
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız