Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riven Remake Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Geliştirici Cyan, Riven: The Sequel to Myst'in yeniden yapımı olan Riven remake'in çıkış tarihini açıkladı. Açıklana detaylara göre yeniden yapım sürümü 25 Haziran tarihinde piyasaya sürülecek. Oyun belirtilen tarihte Steam ve GOG üzerinden PC, Mac App Store üzerinden Mac ve Quest 2 ile Quest 3 platformlarına çıkışını gerçekleştirecek.
 
Riven Remake bulmaca dünyasını bizlere sunuyor
 
 
 
Quest üzerinden oyunu ön sipariş eden kullanıcılar 34,99 dolarlık fiyattan yüzde 11 indirim alacak. PC ve Mac kullanıcıları ise sadece sınırlı bir süre için yüzde 10'luk indirimle karşı karşıya kalacak. Cyan'ın ilk oyunu Myst'in yeniden yapım sürümü içerisinde geliştirici ekip evrenin daha fazla derinliğine girmeye hazırlanmamızı istiyor.
 
Yapım içerisinde bildiğiniz üzere genişleyen bulmacalar, ilgi çekici maceralar ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Çürüyen bir dünyada yer aldığımız yapımda, dünyanın kötü hükümdarına karşı gelmeye hazırlanıyor ve isyan edenler burada büyük bir çatışma ile karşı karşıya kalıyor. Bulmacaların zorluğu ilk etapta kolay daha sonrasında ise çok daha farklı bir hal alıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 5. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! Skybound'ın Yeni Oyunu Closer the Distance'in Çıkış Tarihi Belli Oldu

İhsanblack02

5.6.2024 19:52:53

0
4k nasıl bir şey ya. çözünürlüğü yükseltince oyun aaa gibi oldu. zaten mekanda gezi oyunu gibi bir şey
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız