Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rise of the Tomb Raider, Xbox One'ın Uncharted'ı Olsun İsteniyor

 
     Xbox'ın başına geçmesiyle birlikte Xbox One'ın oyuncular tarafından sert bulunan çehresini yumuşatmayı başaran ve önemli değişikliklere giden Phil Spencer, Gamescom 2014 fuarında duyurulan belli bir zaman aralığına kadar Xbox One - Xbox 360'a özel kalacak Rise of the Tomb Raider hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 
 
Bu adımın Xbox One'da 2015 yılında çıkması beklenen Uncharted 4: A Thief's End ile rekabet edebilecek bir oyun olması açısından gerçekleştirilmiş olabileceği sorusuna soran Eurogamer'a cevaben Phil Spencer şunları söyledi:
 
"Kesinlikle. Uncharted serisinin büyük bir hayranıyım ve bu kalitede bir aksiyon - macera oyununa sahip olmayı çok istedik. Bir projeye başladık ancak bugün elimize o kalitede bir şey geçmedi.  Rise of the Tomb Raider bizim için bir fırsat."
 
Phil Spencer oyunun ne kadar süre Xbox konsollarına özel kalacağını ve bu anlaşmanın ne kadara patladığını ise söylemedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer Tomb Raider Rise of the Tomb Raider Square Enix Crystal Dynamics PC PS4 Xbox One PS3 Xbox 360
Forza Horizon 2 ile DriveClub'ın Özellik karşılaştırması Shadow of Mordor İçin Season Pass Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

uzrael1

31.8.2014 19:06:27

-1
Tomb rider ile uncharted gibi dandik oyunlari karsilastirmayin..

Ogi153

31.8.2014 16:49:37

0
Sorma biraz öyle oldu

İdrak İstimlak

31.8.2014 16:29:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ogi153 Uncharted yerini asla tutamaz
Amma mesaj kastin be...

Ogi153

31.8.2014 16:26:09

-1
Uncharted yerini asla tutamaz

The_Rahip

20.8.2014 13:17:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Boşuna naz ediyorsun, geleceksin işte PS4'e... Şaka bir tarafa, XBox'ta takılan bazı arkadaşlara hak veriyorum, Çağlar ve Burak mesela... Adamlar o kadar profil ile uğraşmış, arkadaşları o platformda, adamlar haklı olarak öncelikli olarak XBox One'ı değerlendirecek tabiki, bunda sıkıntı yok. Ancak körü körüne de XBox diyenleri anlayamıyorum. Madem soğudun bu cihazdan, al bir PS4 keyfine bak. Orada da zaman içinde iyi bir arkadaş kitlesi yakalarsın, bu kadar XBox geçmişinden sonra olur mu dersen, istedikten sonra bal gibi de olur...
Bakalım ağbi herşey kısmet suan için masraf çıkarmayalım başımıza. Yeni çıkacak birçok oyun zaten PC'de çıkacak bir onları halledelim falan aklımızda var birşeyler ;)

BSC Misafiri

20.8.2014 11:54:50

0
Eskiden seri güzeldi fakat TR9 ile bozdu. Gene de TR9'a göre daha güzel olacak ama oyun Unchartedlaşınca oyundan acayip soğudum. Puzxle desen yok mezar diye dandik şeyler koymuşlar. Yemeyiz...

İdrak İstimlak

20.8.2014 01:47:55

0
Boşuna naz ediyorsun, geleceksin işte PS4'e... Şaka bir tarafa, XBox'ta takılan bazı arkadaşlara hak veriyorum, Çağlar ve Burak mesela... Adamlar o kadar profil ile uğraşmış, arkadaşları o platformda, adamlar haklı olarak öncelikli olarak XBox One'ı değerlendirecek tabiki, bunda sıkıntı yok. Ancak körü körüne de XBox diyenleri anlayamıyorum. Madem soğudun bu cihazdan, al bir PS4 keyfine bak. Orada da zaman içinde iyi bir arkadaş kitlesi yakalarsın, bu kadar XBox geçmişinden sonra olur mu dersen, istedikten sonra bal gibi de olur...

The_Rahip

20.8.2014 01:44:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator TR benim de sevdiğim bir oyun, exc. olmasaydı çıktığı gün alır mıydım bilmiyorum ama bir kaç sonra oynamakta kayıp olmaz. Tek bir oyun için, üstelik bir kaç ay sonra diğer platformlara gelecek bir oyun için kimler gidip konsol alır bilmiyorum ama ben kesinlikle almam. Zaten eskiden beri bilirsin, ben MS'nin oyun sektörüne asıl katkıyı oyun satın alarak değil, kendi stüdyolarında yapacağı oyunlarla yapacağına inanıyorum. Yani anlamak zor, bu paraları niye 3. parti firmalara akıtıyorsunuz ki, kurun 3-5 stüdyo yapın mis gibi oyunlar. Sırf şunu dediğim için yazdıklarımıza karşı inanılmaz bir karşı çıkış oluyor. Bence MS stüdyo açmak yerine böyle davranıyorsa, temelinde uzun vadeli düşünceleri olmadığı içindir. Çok çok büyük ihtimalle bir çok gösterge gibi bu politikalarıda oyun sektörünün konsol bölümünde uzun vadeli planlar yapmak istememeleridir. Bu nesil MS için son konsol nesli olacak gibi duruyor, çok erken bir çekilme kimseyi şaşırtmasın derim...
Açıkcası bende almam, One'ı sattıktan sonra Ekim yada Kasım gibi resmi Pal bir cihaz alırım diyordum ama Ryse'ın PC'ye gelmesinden sonra iyice soğudum çünkü TB'sinden tut Quantum Break'e kadar PC platformuna gelecek bu oyunlar. One yerine gider R9 serisi 3GB'lik bir ekran kartı alırım hem daha ucuza gelir keyfime bakarım. :)

İdrak İstimlak

20.8.2014 01:41:23

+1
TR benim de sevdiğim bir oyun, exc. olmasaydı çıktığı gün alır mıydım bilmiyorum ama bir kaç sonra oynamakta kayıp olmaz. Tek bir oyun için, üstelik bir kaç ay sonra diğer platformlara gelecek bir oyun için kimler gidip konsol alır bilmiyorum ama ben kesinlikle almam. Zaten eskiden beri bilirsin, ben MS'nin oyun sektörüne asıl katkıyı oyun satın alarak değil, kendi stüdyolarında yapacağı oyunlarla yapacağına inanıyorum. Yani anlamak zor, bu paraları niye 3. parti firmalara akıtıyorsunuz ki, kurun 3-5 stüdyo yapın mis gibi oyunlar. Sırf şunu dediğim için yazdıklarımıza karşı inanılmaz bir karşı çıkış oluyor. Bence MS stüdyo açmak yerine böyle davranıyorsa, temelinde uzun vadeli düşünceleri olmadığı içindir. Çok çok büyük ihtimalle bir çok gösterge gibi bu politikalarıda oyun sektörünün konsol bölümünde uzun vadeli planlar yapmak istememeleridir. Bu nesil MS için son konsol nesli olacak gibi duruyor, çok erken bir çekilme kimseyi şaşırtmasın derim...

The_Rahip

20.8.2014 01:27:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Tomb Raider bu tarz oyunlarin oncusudur ama kendinden sonra cikan Uncharted bu tur oyunlara yeni bir hava getirmistir. TR yapimcilari bile UC serisinden esinlendiklerini acik acik soylemisti. Timed exc. olayina gelince Phil Spencer bile 2015 sonunda anlasmamiz bitecek diyor. Yani oyun ciktiktan sonra ancak bir iki aylik exc. Kalabilme sansi var. Yani oyunun yapimcisi ve dagitimcisi bir onceki oyunlarinin ps4 te kac kat daha fazla sattigini ve iki daha fazla satmis bu konsolda oyunculari bekletecek kadar akilsiz mi yoksa boyle olmayacagini savunan bizim forumun xbox seven kitlesi bizim bilmedigimiz bir seyi mi biliyor. Bu seriyi bir cok oyuncu gibi biz de seviyoruz, muhtemelen 2-3 ay icinde diger platformlara da pasa pasa gelecektir.
Aslında asıl olay oyununu platformlardaki satış rakamları değil zaten bu kesin anlaşma sırasında dile getirilmiştir ve Ms gerekli maddi desteği sağlama konusunda güvence vermiştir. Buradaki asıl olay genel olarak baktığımızda bu oyunun One için silah olamayacağı ancak iyi bir PR çalışması diyebiliriz. GOTY hatta bütün ödülleri toplayacak kadar güzel bir oyun olsa bile olmaz çünkü bu silah birkaç ay sonra rakibinin elinde olacak. Tomb Raider'ı Uncharted'a tercih ederim sonuçta hem cocukluktan gelen bir sevda hemde son oyunu bana göre gerek oynanış dinamikleri olsun, atmosferi olsun daha basarılıydı ama PC yada Ps4'e çıkacağını bile bile oyuncuları kendine çekemezsin.

İdrak İstimlak

20.8.2014 01:10:17

+1
Tomb Raider bu tarz oyunlarin oncusudur ama kendinden sonra cikan Uncharted bu tur oyunlara yeni bir hava getirmistir. TR yapimcilari bile UC serisinden esinlendiklerini acik acik soylemisti. Timed exc. olayina gelince Phil Spencer bile 2015 sonunda anlasmamiz bitecek diyor. Yani oyun ciktiktan sonra ancak bir iki aylik exc. Kalabilme sansi var. Yani oyunun yapimcisi ve dagitimcisi bir onceki oyunlarinin ps4 te kac kat daha fazla sattigini ve iki daha fazla satmis bu konsolda oyunculari bekletecek kadar akilsiz mi yoksa boyle olmayacagini savunan bizim forumun xbox seven kitlesi bizim bilmedigimiz bir seyi mi biliyor. Bu seriyi bir cok oyuncu gibi biz de seviyoruz, muhtemelen 2-3 ay icinde diger platformlara da pasa pasa gelecektir.

BlackBeasT

20.8.2014 00:51:03

0
MS daha önce Windowsun yaygınlaşmasında programcılara para yedirtti ve DX kullanılması için OpenGL sileceğiz sloganı ile oyun yapımcılarını kendine bağladı.. Bugün gelinen nokta ortada zorda kalmasa DX12 dahi yıllardır bekletecekti, Fizik hesaplarını gpu'ya yaptırmak için bunca zaman beklediler. Şimdi aynısını oyun konsolu pazarında yapmaya çalışıyor. Oyun firmalarını kendine bağlayarak, sırf lisans ve patent milyon dolarları toplayan dev şirketin oyun konsoluna donanımına kaynak ayırmayıp 3. party oyun şirketlerine para harcaması traji-komik

Istanbul09

19.8.2014 13:23:09

0
@alpalp84 Bekle bekle gelir ümit fakirin ekmegi. Güzel resim lise yıllarımı tekrar hatırlattığın için sana çok teşekkür ederim.Keşke geri dönenilsem gerçektende.

kvadankpakal

19.8.2014 08:09:24

+1
exclusive olmayan bir oyunu para basıp o hale getirmek, o firmanın çalıştıgı süre boyunca oyuncu odaklı düşünmeyeceğini, bütün her şeye ticari bakacağının kanıtıdır.

Ryan Oreily

19.8.2014 03:20:32

0
şakacılar. ehehehe

BSC Misafiri

19.8.2014 02:18:00

-3
quote:

Orijinalden alıntı: WINXPERROR 1-Oyun ne kadar iyi olursa olsun , hadi ordan.
2-Oyun zaten time exc. = XBOX ONE alma nedeni değil.
3-X360'a da çıkıyor.
Sahip olduğun ve fanatikçe savunduğun konsola çıkmıyor diye ''oyun ne kadar iyi olursa olsun, hadi ordan'' demek bile kıskançlığın belirtisidir. Microsoft böyle 4-5 oyunu daha özelleştirsin o zaman alınabilirliği artabilir, Xbox 360'a çıkacak olan oyun ile Xbox One çıkacak oyun aynı kalitede olmayacak, şöyle sorayım Uncharted 4 bir şekilde PS3'e de duyuruldu diyelim PS3 versiyonunu mu alırsın yoksa PS4 mü? Sizin gibi fanatikler bu güzelim haber sitesinden insanları saçmalıklarınızla soğutuyorsunuz. PS3, Wii, Xbox 360, PC ve 3DS üzerinden oyun oynayan birisiyim ama hiçbir firmayı fanatikçe savunmuyorum, senin gibilere tavsiye ederim.

BSC Misafiri

19.8.2014 02:16:42

+1
Drake larayı Rape yapar yok eder. Tomb raider'ı severim ama iyice Uncharted özentisi olup çıktılar. Böyle halka malolmuş bir karakter konsol savaşlarına alet edilmemeliydi.

Blackfyre33

19.8.2014 01:13:12

0
oyun bence zaten uncharted kadar güzel değil bide xbox a özel değilki 1 yıla gelecek ps4 e

Cruzer*

18.8.2014 23:38:48

+2
pc kullanıcısıyım ezelden beri exclusive olarak acık ara play station önde zaten herkese oyun konsolu de direk play station xboxı bilmezler

cenk-di

18.8.2014 23:19:18

0
Buna elalemin seyiyle gerdege girmek denir

alpalp84

18.8.2014 23:13:20

+2
Dostum TR PS4 ede gelecek. Sadece bir süre XO ya özel olacak. 3 ay gibi bir süre olacağı konuşuluyor. PS4 sahiplerinin üzüleceği bir olay yok aslında

winxperror

18.8.2014 22:47:44

+2
quote:

Orijinalden alıntı: mzarafet tomb unch etmez - tomb unc un atasıdır
unc da tomb nin erkek halidir.
sen tomb yi oyundan çıkar oraya drake İ yerleştir kralı anlamaz
mekan atmosfer işleyiş konu benzerdir.
ama bazı arkadaşlara ben TR tavsiye ettiğimde kimse git lo ben bayan karakteri hazmedemem demiştir.
konu micronun unch4 hamlesini absord ise
bayan bir karakter oyuncu kitlesi bakımından çok tutulan bir durum değil.
ben işin başı olsam karakteri portala sokup erkekleştirip- bitirip -seriye buradan dewam ettiririm konu yapı atmosferde buna müsait mistik bir havası var veya bir erkek kardeş icad edip ana karakteri öldürürüm.
başka türlü baş etmenin imkanı yok unc ile. belki görsel manada bir başarı koyarlarsa bi umut
Tomb'un Unc'un atası olmasının Tomb'un Unc'dan iyi olduğu anlamına gelmediğini unutma.

waltran

18.8.2014 22:08:59

+1
o zaman ÜRET! çalma.

Jedi_masterr

18.8.2014 22:00:03

0
2 oyunda birbirinden guzel olacaktir ikiside oynanmali mutlaka.

SHCEK93

18.8.2014 21:56:06

0
tomb unch etmez - tomb unc un atasıdır unc da tomb nin erkek halidir. sen tomb yi oyundan çıkar oraya drake İ yerleştir kralı anlamaz mekan atmosfer işleyiş konu benzerdir. ama bazı arkadaşlara ben TR tavsiye ettiğimde kimse git lo ben bayan karakteri hazmedemem demiştir. konu micronun unch4 hamlesini absord ise bayan bir karakter oyuncu kitlesi bakımından çok tutulan bir durum değil. ben işin başı olsam karakteri portala sokup erkekleştirip- bitirip -seriye buradan dewam ettiririm konu yapı atmosferde buna müsait mistik bir havası var veya bir erkek kardeş icad edip ana karakteri öldürürüm. başka türlü baş etmenin imkanı yok unc ile. belki görsel manada bir başarı koyarlarsa bi umut

Guest-EE6EF2C69

18.8.2014 21:51:35

+2
Bence microsoft xbox one dan umudu kesti. Yoksa şimdiye kadar bir sürü oyun firması kurup xbox one'a ex oyunlar yapardı. Günü kurtarmak için 3. parti oyunlarına göz diktiler. Microsoft zaten son yıllarda el attığı herşeyi kurutuyor. örnek verecek olursak; windows 8- windows phone 8-xbox. Microsoft'un bu aralar kafası çok dumanlı. Ne yaptıklarını bilmiyorlar. İnşşalah konsol piyasasından çekilirler de yerlerine daha mantıklı düşünen bir firma geçer !

IG

18.8.2014 21:49:57

-1
Bakın görün bilgisayar için çıkacak bu oyun Çıkmazsa sağlık olsun, Lara Croft'u 1080p, 1440p, 4k'da görmek nasıl birşey bilemiyecez.

winxperror

18.8.2014 21:44:45

+2
quote:

Orijinalden alıntı: ofsevim

Playstation 4 900 P oyunlarda 20 FPS oluyor en azından bizim cihazın ne olduğu belli 900p 60 FPS zoruna gitmesin. Hayatında hiç 1080P oyun görmemişin gelmişin burda ahkam kesiyorsun 10 yıl önce çıkan oyunu bile 1080P çalıştııramadı sizin cihaz Halo 1080P 60FPS geliyor
PS4 AAA oyunlarının sadece 3'ü 1080P değil.2'si EA'nın.O da ağlamayın diye yapıyor.Bide WD var.O da PS4'de 900P , XO'da 720P.Onun dışında PS4'de AAA oyunların %75'i 60FPS.MS'den para alanlar , optimizasyon özürlüler , aceleye gelen oyunlar da var tabi.Git kum havuzunda oyna.Bu arada yaşım 14 ama senden zeki olduğum kesin. Hadigülümhadicanım.gif

winxperror

18.8.2014 21:31:04

0
1-Oyun ne kadar iyi olursa olsun , hadi ordan. 2-Oyun zaten time exc. = XBOX ONE alma nedeni değil. 3-X360'a da çıkıyor.

Sirrüs

18.8.2014 21:20:56

0
MS için düşünürsek gayet mantıklı bir hamle. Hem kendi ağızlarıyla da söylemişler. Elimizde yapacak bişey yok diye. Uncharted çıktığı gün XOne büyük bir darbe yiyecekti bunu onlarda biliyor ve bu yüzden TR'yi süreli exclusive oyun yaptı. Özetle Uncharted'a karşı yapılmış bir hamle. Sony için düşünürsek onlar için hava hoştur heralde. TR gibi efsane bir oyun belki gelemeyebilir de ama Uncharted 4 ile MS'e daha çıkmadan bu TR hamlesini yaptırdı. Oyuncular için düşünürsek TR'nin PS4'e gelmemesi üzücü bir olay. Efsane olarak nitelendirilen bu oyunu PS4 sahipleri oynamayacak olması kötü bir durum ama Uncharted 4 bazı oyunculara TR'yi bir nebze olsun unutturabilir. Square Enix için düşünürsek para için böyle bir efsaneyi yok etti gibi birşey oldu. Umarım alacakları bu para daha sonra iyi bir TR oyunu yapmalarına fırsat olur ve PS4 içinde görebiliriz. Bence böyle bir oyunu PS4'te oynamayacak olmak büyük hayal kırıklığı. Tamam Uncharted'ta çok iyi bir oyun fakat ikisinide oynamak dururken neden sadece birisiyle yetinelim ki. Yazık oldu gerçekten. Fanboyların ne zırvaladıkları ise hiç umrumda değil.

MytHnfr

18.8.2014 21:19:50

0
Uncharted her ne kadar benim gözümde türünün en başarılısı olsa da tek başına yeterli değil. Yani bu tadı alabilmek için yeni bir Uncharted beklememeli insanlar. Bende bu yüzden bu oyunu bekliyordum ama Square Enix beni hayal kırıklığına uğrattı. Hedefledikleri satış miktarını yakalayamayacağını düşünüyorum.

alpalp84

18.8.2014 21:17:09

+2
Ülkemizdeki ultra hardcore XO fanlarına eskiden liseli derdim. Buradaki yorumları okuduktan sonra ilkokul seviyesine düştüler gözümde. Yok inanmıyorum bunları düşündüklerine, yazıp yazıp forumda eğleniyorlar

Istanbul09

18.8.2014 20:40:30

-1
Arkadaşlar boş yere birbirinizi kırmayın.Haberin başlığı ile kaynak birbirini tamamlıyor fakat kaynak da ki bilgilerin eksik girilmesi ile hem başlık hem haber havada kalmış.Eğerki şu paragraf girilip olayın aslı verilirse,yanlış anlaşılma ortadan kalkar. "I think it can be good for the franchise and good for gaming all up, because it's a franchise that's meant something, and we're going to be able to work with them and invest and try to put the marketing and everything else at a level, and we're active in working with them on the development of the game as well, to try to make it one of those franchises that stands out." Adam ROTR Xbox One'ın Uncharted'ı olmasını istiyoruz derkende söylediği şeyi yukardaki söylemiyle onaylıyor.Yoksa herkes MP mı acaba diye kafada soru işaretiyle dolaşacaktı. MS 20 yıllık Franchising'in haklarını satın alamaz sadece ROTR'ın haklarını satın alıp kendi yayınlayabilir daha sonra isterse PC'ye getirir ama PS konsollarına getirmez.Daha önce böyle örnekler çoktur. Splinter Cell Conviction da 360'a özel gelmişti ama koskoca seri MS'un olmadı. Soul Calibur 3 PS2'ye özel geldi ama seri Sony'e ait değil. Yani bu oyun MS'a aittir,bundan sonra gelecek olan her TR oyunu yine mp olabilir.

aykut291

18.8.2014 20:36:27

0
Hadi canım yemezler istiyosanız adam akıllı yapın öyle yok parayı bastırayım exc olsun yok öyle bir dava

AysKhan

18.8.2014 20:25:26

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One Uncharted'ı piyasadan silecek bu oyun zaten son çıkan TR muhteşemdi ve Uncharted dan ustun bir oyundu.
Fanboy olma diyen yok hobi olarak yine ol ama sonra sorarlar mağara soğuk muydu diye.

BSC Misafiri

18.8.2014 20:15:38

0
Taşkalalara bak hele

BSC Misafiri

18.8.2014 20:15:28

+5
Koskoca Microsoft Xbox bölümünün CEO'su çıkıp "Uncharted gibi bir seriye ihtiyacımız var" , "o serinin hayranıyım" gibi cümleler kuruyor... Sırf bu beklenti namına time exc. de olsa Tomb Raider'a para basıyorlar... Ortada Naughty Dog gibi ödül fetişisti olmuş bir firma var hala tartışılanlar bak... Yazıkları olsun be arkadaş. Bu mudur yani ? Şu fanların kudurganlığını bir türlü anlayamadık arkadaş. Senin taptığın makinanın yöneticisi "Uncharted'a hayranım , o kalitede bir proje yapamadık" diyor ... Daha ne savunuluyor yada ne tartışılıyor ? Misafir olmasam bir şey yazardım ancak yorumum yayımlanmazdı. Allah akıl fikir versin ne diyeyim ...

BSC Misafiri

18.8.2014 20:14:52

+1
xbox yine yanlış yolda. Yaptıkları övgüler açıklamalar Uncharted 4'ün etkisini daha da arttırıyor. Timed exc oyun xbox one'a fazla yaramaz diğer platformlara geldiği an müthiş bir itibar kaybı ile sonuçlanır.

Jedi_masterr

18.8.2014 20:03:12

-4
Yeni nesil konsollarda kirilsa artik bir an once iyi olacak

CoreGame

18.8.2014 19:47:59

+2
Xbox one da hiç korsan oynamamışsın he bravo çok büyük başarı korsan var sankide nası bi kafa seninki anlamadım.

KoRnTuNeS

18.8.2014 19:29:21

+6
bu nasıl bi kafa, adam x1de hiç korsan kullanmadım diyo. allah annesine babasına sabır versin.

defected

18.8.2014 19:25:38

0
yavaş olsun :D

ofsevim

18.8.2014 19:25:02

-7
Playstation 3 kullanıyorum elimde 500 tane oyun var tabi korsan Ama XboXOne'de kesinlikle hiç korsan kullanmadım Saydığınız o oyunları oynanmam için Playstation cihazın kırılması lazım anca öyle alır kullanırım ikinci el bir Playstation Sony'e yedirecek param yok

kenan9593

18.8.2014 19:23:41

0
İlk Tomb Raider oyununa yetişememiş konsol fanları bu oyuna çakma demişler. 1996 yılında çıktığında dünyanın ilk Tps türündeki oyunu oldu.(Karakteri sırtındaki kameradan oynanan oyun)

KoRnTuNeS

18.8.2014 19:20:00

+3
quote:

Orijinalden alıntı: ofsevim
alıntı:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

alıntı:

Orijinalden alıntı: ofsevim

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Wayward Son<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: ofsevim<br> <br> Sony fanboyları neden bukadar hırçın anlamadım adamlar parası ile oyunu satın aldı sizin zorunuza giden ne anlamadım sanırım cihaz çıkalı bir yıl oldu multiplatform oyun bile çıkmadı ondan yada 10 yıl önce çıkan oyunları bile 1080p açamadı ondan <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s3.gif" alt="" border="0" align="middle"> <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s3.gif" alt="" border="0" align="middle">] <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s3.gif" alt="" border="0" align="middle"> <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s3.gif" alt="" border="0" align="middle"> <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s3.gif" alt="" border="0" align="middle"><br> </blockquote><br> Ooo cahil, fakir troll hoş geldin.<br> <br> <a target="_blank" href="http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates">http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates</a><br> <br> <a target="_blank" href="http://www.dualshockers.com/2014/02/17/resolutions-and-fps-on-ps4-and-xbox-one-confirmed-and-rumored-ps4-has-two-sub-1080p-games/">http://www.dualshockers.com/2014/02/17/resolutions-and-fps-on-ps4-and-xbox-one-confirmed-and-rumored-ps4-has-two-sub-1080p-games/</a><br> <br> Nasıl kafa olm seninki? E normal, beyinde nöron az olunca böyle saçmalamak doğal. <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s8.gif" alt="" border="0" align="middle"><br> </blockquote><br> Seni kudurtmak vazifem ciğerim <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s3.gif" alt="" border="0" align="middle"><br> Yazılan mesajlar zoruna gidiyor biliyorum ama XboXOne yerin dibine sktu sizi <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s3.gif" alt="" border="0" align="middle">


http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Amerikanin_En_Cok_Satan_Konsolu_Yine_PS4_Oldu-67176.htm

bu sadece amerikadaki satışların karşılaştırması, yani xboxun anavatanı. azcık kafan basıyosa anlarsın kimin kimi yerin dibine soktuğunu.

Oyun olmadıktan sonra isterse dünya kadar satsın anlamıyormusun 1 yıldır 2 tane oyun çıktı ikiside remake
http://www.metacritic.com/browse/games/release-date/available/ps4/date

ofsevim

18.8.2014 19:16:55

-6
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Önündeki tabloyu algılayabilecek zeka kırıntısına sahip olmadığın için bu mesajınla da şaşırtmadın. Xbox'ın exc. diye sunduğu oyunları en kötü PC'de oynayacağız. Sen de o sırada ilkokula tekrar başla bari de okumayı öğrenirsin belki.
Oyun fazla satarsa iyide tutulursa Microsofta geçer Pc ye dahil hiç bir şeye çıkmaz

ofsevim

18.8.2014 19:15:15

-6
quote:

Orijinalden alıntı: KoRnTuNeS

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Amerikanin_En_Cok_Satan_Konsolu_Yine_PS4_Oldu-67176.htm bu sadece amerikadaki satışların karşılaştırması, yani xboxun anavatanı. azcık kafan basıyosa anlarsın kimin kimi yerin dibine soktuğunu.
Oyun olmadıktan sonra isterse dünya kadar satsın anlamıyormusun 1 yıldır 2 tane oyun çıktı ikiside remake

Mactavish-

18.8.2014 19:14:55

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ofsevim

Bebe sensin yıla vur bakalım 1996 yılında Uncharted oynatacak konsolunuz bile yoktu.... Hangisi çakma oyun???
Ortaya attığım laf (tencere) yuvarlandı seni (kapağını) buldu. Yazdığım cümleden haberin yok ilk başta. Yapımcı bile kabul etti son Tomb Raider oyunun Uncharted dan esinlenerek yapılan bir oyun olduğunu. En gerizekalısına oynatsan oyunu anlar, Uncharted izlerini taşıdığını. Amacın neyi trollüğünü yapmak bilmiyorum ama boş vaktin çok onu iyi anladım.

İdrak İstimlak

18.8.2014 19:12:09

0
Kahkahalarla gülüyorum, Allah ömrüne ömür katsın...

KoRnTuNeS

18.8.2014 19:11:43

+2
quote:

Orijinalden alıntı: ofsevim
alıntı:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

alıntı:

Orijinalden alıntı: ofsevim

Sony fanboyları neden bukadar hırçın anlamadım adamlar parası ile oyunu satın aldı sizin zorunuza giden ne anlamadım sanırım cihaz çıkalı bir yıl oldu multiplatform oyun bile çıkmadı ondan yada 10 yıl önce çıkan oyunları bile 1080p açamadı ondan ]

Ooo cahil, fakir troll hoş geldin.

http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates

http://www.dualshockers.com/2014/02/17/resolutions-and-fps-on-ps4-and-xbox-one-confirmed-and-rumored-ps4-has-two-sub-1080p-games/

Nasıl kafa olm seninki? E normal, beyinde nöron az olunca böyle saçmalamak doğal.

Seni kudurtmak vazifem ciğerim
Yazılan mesajlar zoruna gidiyor biliyorum ama XboXOne yerin dibine sktu sizi
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Amerikanin_En_Cok_Satan_Konsolu_Yine_PS4_Oldu-67176.htm bu sadece amerikadaki satışların karşılaştırması, yani xboxun anavatanı. azcık kafan basıyosa anlarsın kimin kimi yerin dibine soktuğunu.

ofsevim

18.8.2014 19:08:17

-8
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Ooo cahil, fakir troll hoş geldin. http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates http://www.dualshockers.com/2014/02/17/resolutions-and-fps-on-ps4-and-xbox-one-confirmed-and-rumored-ps4-has-two-sub-1080p-games/ Nasıl kafa olm seninki? E normal, beyinde nöron az olunca böyle saçmalamak doğal.
Seni kudurtmak vazifem ciğerim Yazılan mesajlar zoruna gidiyor biliyorum ama XboXOne yerin dibine sktu sizi

Mactavish-

18.8.2014 19:07:11

+1
Uncharted çakması bi oyun Uncharted nasıl rakip olacak. Bebeler de doluşmuş hemen Time EXC oyuna halay çekiyorlar.

CoreGame

18.8.2014 19:03:38

+2
Uncharted la tomb raider ı karşılaştırmak mi ferrari ile tofaş karşılaştırmak gibi

Halille

18.8.2014 18:56:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: ofsevim
alıntı:

Orijinalden alıntı: Halille

alıntı:

Orijinalden alıntı: mRt_007

<b>Kişisel Görüşüm:</b> Uncharted serisini hayranı olduğum bir seri ama ikisi arasında seçim yapsam tercihim Tomb Raider olur sonuçta geçmişten gelen bir hayranlık ve son TB oyunundaki o çaresizlik, yalnızlık, ve oynanış dinamikleri mükemmel ötesindeydi. <br> <br> <b>Genel olarak ise :</b>TB'nin yeni oyunu One'nın silahı olur mu hayır olmaz çünkü oyun ex değil belli bir süre sonra Ps4 içinde çıkacak bir oyun senin kozun nasıl olacak. Ex olarak çıksaydı evet o zaman elinde güçlü bir silahın olacaktı ama belli bir süre sonra rakibininde eline geçicek bir silah sana fazla birşey kazandırmaz. Mükemmel bir PR çalışması sonuçta ne kadar zamandır herkes bu mevzuyu konuşuyor ediyor ama dediğim gibi bundan ötesi olmaz.<br> <br> Phil Spencer dürüst ve oyuncuların dilinden anlayan biri, eline bir enkaz verdiler ve onu düzeltebildiği kadar düzeltmeye çalışıyor ama güçlü bir silah için ya bu oyunu tamamen kendi sistemine özel bir marka haline getir yada kendi studyolarından birinden çıkart.


Kardeş bu sıralar Bsc de bir sorun var sanırım,ben senin yazını ''Beğen''dim ama eksi puan verdi,daha sonra tekrar aynı butona bastım -2 yaptı.Sonrada ''Belki ters algılıyodur ''diye düşündüm bu sefer de ''Beğenmedim'' butonuna tıkladım bu seferde -3 yaptı!Sorun ne bilmiyorum.Sen durumu bu yazında gayet iyi özetlemişsin kenarda eksi gözükse bile sana +3 veriyorum ;) Admin de bu hatayla ilgilenebilirse iyi olur

Aynen bende beğene tıkladım PC reset attı
hahah :P O daha iyiymiş ama senin durum Admini aşar,onunla direkt Mesut abi ilgilensin :)

ofsevim

18.8.2014 18:52:56

-3
quote:

Orijinalden alıntı: Halille

Kardeş bu sıralar Bsc de bir sorun var sanırım,ben senin yazını ''Beğen''dim ama eksi puan verdi,daha sonra tekrar aynı butona bastım -2 yaptı.Sonrada ''Belki ters algılıyodur ''diye düşündüm bu sefer de ''Beğenmedim'' butonuna tıkladım bu seferde -3 yaptı!Sorun ne bilmiyorum.Sen durumu bu yazında gayet iyi özetlemişsin kenarda eksi gözükse bile sana +3 veriyorum ;) Admin de bu hatayla ilgilenebilirse iyi olur
Aynen bende beğene tıkladım PC reset attı

Halille

18.8.2014 18:43:52

-4
quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007 Kişisel Görüşüm: Uncharted serisini hayranı olduğum bir seri ama ikisi arasında seçim yapsam tercihim Tomb Raider olur sonuçta geçmişten gelen bir hayranlık ve son TB oyunundaki o çaresizlik, yalnızlık, ve oynanış dinamikleri mükemmel ötesindeydi.

Genel olarak ise :TB'nin yeni oyunu One'nın silahı olur mu hayır olmaz çünkü oyun ex değil belli bir süre sonra Ps4 içinde çıkacak bir oyun senin kozun nasıl olacak. Ex olarak çıksaydı evet o zaman elinde güçlü bir silahın olacaktı ama belli bir süre sonra rakibininde eline geçicek bir silah sana fazla birşey kazandırmaz. Mükemmel bir PR çalışması sonuçta ne kadar zamandır herkes bu mevzuyu konuşuyor ediyor ama dediğim gibi bundan ötesi olmaz.

Phil Spencer dürüst ve oyuncuların dilinden anlayan biri, eline bir enkaz verdiler ve onu düzeltebildiği kadar düzeltmeye çalışıyor ama güçlü bir silah için ya bu oyunu tamamen kendi sistemine özel bir marka haline getir yada kendi studyolarından birinden çıkart.
Kardeş bu sıralar Bsc de bir sorun var sanırım,ben senin yazını ''Beğen''dim ama eksi puan verdi,daha sonra tekrar aynı butona bastım -2 yaptı.Sonrada ''Belki ters algılıyodur ''diye düşündüm bu sefer de ''Beğenmedim'' butonuna tıkladım bu seferde -3 yaptı!Sorun ne bilmiyorum.Sen durumu bu yazında gayet iyi özetlemişsin kenarda eksi gözükse bile sana +3 veriyorum ;) Admin de bu hatayla ilgilenebilirse iyi olur

mexican23

18.8.2014 18:40:03

0
Saçma sapan kıyaslamalar yapıyorsunuz. Bir kere konu olarak benzese oyunlar kıyaslayın tamam ama sadece third person shhoter olarak kıyaslarsak saçma olur. O zamanda zaten Max Payne 2 ikisinide katlar her bakımdan bence.

ofsevim

18.8.2014 18:38:17

-8
quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron Önce oyunu konsola tamamen exclusive yapın da ondan sonra sahiplenirsiniz "Bizim de Uncharted'ımız bu!" diye.
Eninde sonunda Ps4'e çıkmayacak paranın gücü işte 1 yılı geçti cihaza elle sayılacak kadar az oyun çıktı

ofsevim

18.8.2014 18:36:58

-6
quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One Uncharted'ı piyasadan silecek bu oyun zaten son çıkan TR muhteşemdi ve Uncharted dan ustun bir oyundu.
İlk defa sana katılıyorum

Istanbul09

18.8.2014 18:32:23

-3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Gariban iyice kaptırmış kendini, garanti ediyor bir de yahu utanmasa ben yaptım oldu diyecek.ahahhahaha
Konuyla ilgili son mesajım sonra cahilliğinizle kalın.Adamlar oyunun gelişim sürecindeki kaynaklarına,masraflarına ve bütün pazarlama kampanyalarına yatırım yapıp beraber yürütüceklerini söyledikden sonra PS konsollarına bu oyunun uğrayacağını düşünecek kadar olaya dar açıdan bakıyorsunuz. Bu durum her hangi bir PS exclusive oyunun yani bütün masrafları Sony tarafından karşılanmış bi oyunun MS konsollarına asla gelemeyceği durumuyla aynıdır.O zaman Sony'e söyleyin de TLOU mp yapsın.Ne olucak onca masrafdan sonra lafımı olur.

vanbasten10

18.8.2014 18:28:51

+1
Uncharted hiçbir oyunla kıyaslamam kimse kusura bakmasın playstation gözbebeği tüm seriyi keyifle defalarca oynadım en son Uncharted 4: A Thief's End görünce aman tanrım didim inşallah mükemmel bir oyun olacak sabırsızlıkla bekliyoruz gitsin başka oyunla rekabet yapsınlar yoksa Rise of the Tomb Raider ezik kalır.........

2K

18.8.2014 18:27:44

+3
Phil Spencer Uncharted serisi hakkında ne demiş bizim fanboylar ne demiş.

The_Rahip

18.8.2014 18:23:55

-9
Kişisel Görüşüm: Uncharted serisini hayranı olduğum bir seri ama ikisi arasında seçim yapsam tercihim Tomb Raider olur sonuçta geçmişten gelen bir hayranlık ve son TB oyunundaki o çaresizlik, yalnızlık, ve oynanış dinamikleri mükemmel ötesindeydi. Genel olarak ise :TB'nin yeni oyunu One'nın silahı olur mu hayır olmaz çünkü oyun ex değil belli bir süre sonra Ps4 içinde çıkacak bir oyun senin kozun nasıl olacak. Ex olarak çıksaydı evet o zaman elinde güçlü bir silahın olacaktı ama belli bir süre sonra rakibininde eline geçicek bir silah sana fazla birşey kazandırmaz. Mükemmel bir PR çalışması sonuçta ne kadar zamandır herkes bu mevzuyu konuşuyor ediyor ama dediğim gibi bundan ötesi olmaz. Phil Spencer dürüst ve oyuncuların dilinden anlayan biri, eline bir enkaz verdiler ve onu düzeltebildiği kadar düzeltmeye çalışıyor ama güçlü bir silah için ya bu oyunu tamamen kendi sistemine özel bir marka haline getir yada kendi studyolarından birinden çıkart.

BSC Misafiri

18.8.2014 18:23:25

+3
Ezik Microsoft The Last Of Us, Uncharted gibi oyun yapamadığını itiraf etmiş. Uncharted 4'ün xbone'ı atomlarına ayıracağını anladılar tabi normaldir. Kendileri oyun yapamıyor, multiplatform oyuna para saçıyorlar harbi rezillik. Ben kimsenin xbone alacam dediğini duymadım herkes tepki gösteriyor boykot ediyor, Timed exclusive olduğunu da biliyorlar. xbone'da multiplayer ağırlıklı olmayan oyun zaten pek satmıyor. Tomb Raider xbone versiyonu 170bin satabilmiş yine şansları yok.

BSC Misafiri

18.8.2014 18:23:13

0
Bence ilk 3 Uncharted'i kafanizdan silin muhtemelen oyun mekanikleri olarak onlarin ustunde bir Uncharted oyunu gelecektir. Görsel olarak ise cok cok iyi olacagina suphem hic yok. Gelecek yil E3'te fena bir kapisma olacaktir ama yeni konsol ile karsimizda Naughty Dog varken pek sans veremiyorum TR'ye ama o da cok iyi olacaktir sonucta rekabetin kazanani oyuncu olacak.

BSC Misafiri

18.8.2014 18:23:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: Istanbul09
alıntı:

Orijinalden alıntı: alpalp84

2-3 aylık süreli multiplatform oyun nasıl XO için fırsat olabilir ? Boşuna paraları yediriyor miki


Oyunun PS4'e gelmeyecegini garanti edebilirim zira aynı haberde geçen bir paragraf.En fazla PC'ye uğrar oda MS isterse tabi ama PS konsollarını unutabilirsin.

"I think it can be good for the franchise and good for gaming all up, because it's a franchise that's meant something, and we're going to be able to work with them and invest and try to put the marketing and everything else at a level, and we're active in working with them on the development of the game as well, to try to make it one of those franchises that stands out."
Gariban iyice kaptırmış kendini, garanti ediyor bir de yahu utanmasa ben yaptım oldu diyecek.ahahhahaha

KoRnTuNeS

18.8.2014 18:20:43

0
ya şu fake üyeliklere cevap yetiştirerek vakit kaybetmeyin. kim bilir kimin fake hesabı.

İdrak İstimlak

18.8.2014 18:19:42

0
Bu istanbul09 un bir de ankara versiyonu var. Allah bunlara zeval vermesin, ne zaman eglenmeknistesem bunlarin mesajlarini okuyorum.

Istanbul09

18.8.2014 18:19:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely Tamam kardeşim sen burada yalan yanlış şeyler yazıp insanları kandırmaya devam et nasıl olsa o oyun çıkacak.
http://www.eurogamer.net/articles/2014-08-18-xbox-boss-phil-spencer-makes-case-for-tomb-raider-exclusivity-deal ""I think it can be good for the franchise and good for gaming all up, because it's a franchise that's meant something, and we're going to be able to work with them and invest and try to put the marketing and everything else at a level, and we're active in working with them on the development of the game as well, to try to make it one of those franchises that stands out." Nerden yalan uydurmuşum anlamadım?

StrangerLovely

18.8.2014 18:17:05

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Istanbul09
alıntı:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely

Onlarca fanboy yetmezmiş gibi bir de sen çıkıp gelmişsin nedeni ne bunun? Ps4'e çıkmayacağını nasıl anladın ona da hayran kaldım millet timed exclusive olacak diye kaç gün önce haber yaptı sen kalkıp ''en fazla pc uğrar onun için de mikiye şükredin yeaaa'' diyorsun. Napak inanak mı kanka? Ayrıca yenisi duyurulmadan önce adı bile geçmeyen TR'yi ne ara Uncharted'dan üstün yaptınız onu da aklım almıyor bu ne genişliktir insan önce bir kendi inanır da ondan sonra söyler be.


Inanılıp inanılmıycak bişey yok ortada.Adamlar oyunun masraflarına,pazarlama kampanyalarına ve kaynaklarına bizzat MS olarak yatırım yaptıklarını söylüyor ve sende bu saatten sonra PS konsollarına geleceğine inanıyorsan kendini kandırıyorsun.
Tamam kardeşim sen burada yalan yanlış şeyler yazıp insanları kandırmaya devam et nasıl olsa o oyun çıkacak.

Istanbul09

18.8.2014 18:14:11

-3
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely Onlarca fanboy yetmezmiş gibi bir de sen çıkıp gelmişsin nedeni ne bunun? Ps4'e çıkmayacağını nasıl anladın ona da hayran kaldım millet timed exclusive olacak diye kaç gün önce haber yaptı sen kalkıp ''en fazla pc uğrar onun için de mikiye şükredin yeaaa'' diyorsun. Napak inanak mı kanka? Ayrıca yenisi duyurulmadan önce adı bile geçmeyen TR'yi ne ara Uncharted'dan üstün yaptınız onu da aklım almıyor bu ne genişliktir insan önce bir kendi inanır da ondan sonra söyler be.
Inanılıp inanılmıycak bişey yok ortada.Adamlar oyunun masraflarına,pazarlama kampanyalarına ve kaynaklarına bizzat MS olarak yatırım yaptıklarını söylüyor ve sende bu saatten sonra PS konsollarına geleceğine inanıyorsan kendini kandırıyorsun.

veli@1144

18.8.2014 18:06:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun xboxa özel değil bikere, olsa bile UNCHARTED ın tırnağı bile olamaz. NOUGHTY DOG dünyadaki en iyi oyun sirketidir bence(oyunlarını bitirmiş biri olarak söylüyorum). Ve bence kesinlikle UNCHARTED 4 A THİEF'S END dünyanın en iyi oyunu olacak.
dostum iddialı konuşmuşsun evet naughty dog bir efsanedir çok büyük bi hayranıyım ama gta batman bu oyunlarda efsane yapımcılardan ama açıkçası naughty dog daha ps4 ü kullandı sayılmaz yine bir efsane bekliyoruz güveniyoruz...

Halille

18.8.2014 18:05:31

0
Phil Spencer belli ki dürüst adam sonuçta ''Uncharted hayranı'' olduğunu söylemesi bile takdir edilesi birşey ama herkesin o adam gibi iki konsoluda alıp istediği oyunu oynayacak maddi durumu yok.Sırf kısa vadeli kar(belki?) amacıyla yapılan böyle hareketler bence oyuncular için iyi değil,hem oyuncuları düşünüyoruz deyip hemde böyle hareketler manidar.Açıkcası firmalar içinde ne kadar iyi tartışılır ama adamlar bunun matematiğini yapıyorlardır herhalde.Şahsen ben Xbox one u olan arkadaşlarında Uncharted 4,The Last of Us v.b oyunları oynamasını isterdim.

StrangerLovely

18.8.2014 17:59:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: Istanbul09
alıntı:

Orijinalden alıntı: alpalp84

2-3 aylık süreli multiplatform oyun nasıl XO için fırsat olabilir ? Boşuna paraları yediriyor miki


Oyunun PS4'e gelmeyecegini garanti edebilirim zira aynı haberde geçen bir paragraf.En fazla PC'ye uğrar oda MS isterse tabi ama PS konsollarını unutabilirsin.

"I think it can be good for the franchise and good for gaming all up, because it's a franchise that's meant something, and we're going to be able to work with them and invest and try to put the marketing and everything else at a level, and we're active in working with them on the development of the game as well, to try to make it one of those franchises that stands out."
Onlarca fanboy yetmezmiş gibi bir de sen çıkıp gelmişsin nedeni ne bunun? Ps4'e çıkmayacağını nasıl anladın ona da hayran kaldım millet timed exclusive olacak diye kaç gün önce haber yaptı sen kalkıp ''en fazla pc uğrar onun için de mikiye şükredin yeaaa'' diyorsun. Napak inanak mı kanka? Ayrıca yenisi duyurulmadan önce adı bile geçmeyen TR'yi ne ara Uncharted'dan üstün yaptınız onu da aklım almıyor bu ne genişliktir insan önce bir kendi inanır da ondan sonra söyler be.

veli@1144

18.8.2014 17:56:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One Uncharted'ı piyasadan silecek bu oyun zaten son çıkan TR muhteşemdi ve Uncharted dan ustun bir oyundu.
adam kendisi diyor zaten o kalitede bişey geçmedi bu bi fırsat diye sen ne diyon dostum sen bıkmıyon ya

BSC Misafiri

18.8.2014 17:52:09

+2
Oyun xboxa özel değil bikere, olsa bile UNCHARTED ın tırnağı bile olamaz. NOUGHTY DOG dünyadaki en iyi oyun sirketidir bence(oyunlarını bitirmiş biri olarak söylüyorum). Ve bence kesinlikle UNCHARTED 4 A THİEF'S END dünyanın en iyi oyunu olacak.

TaKo

18.8.2014 17:46:56

+15
God Of War'la savaşmak için napıcaklar peki? Darksiders serisini mi süreli exc. yapacaklar? O zaman The Last Of Us 2 hiç çıkmasın, mazallah rakibi de yok. Microsoft üretmek yerine hazıra konmayı marifet sanıyor, ne kadar beceriksiz olduklarını da kabul ediyorlar bi yerde. İşte bu yüzden ikinci bir konsol olarak XboxOne almayı gereksiz buluyorum, çünkü adamların kendilerinden bile ümidi yok ben neden umut bağlıyım ki? Kendi ağzıyla demiş "Bir projeye başladık ancak bugün elimize o kalitede bir şey geçmedi " diye, dürüst ama bir o kadar da stratejik olarak talihsiz bir açıklama. Demek ki Microsoft'un stüdyoları Sony'nin stüdyolarının tırnağı olamaz. Üstelik; Uncharted her ne kadar Tomb Raider ve Prince of Persia'dan esinlenilmiş bir yapım olsa da, Tomb Raider Uncharted'ı kopyalayarak geçen sene ki başarsını elde ettiğini oyunun kendi yapımcıları söyledi zaten. Bunun üzerine gelip de Tomb Raider Uncharted'ı bitircek demek gerçekten de "görmemişin Tomb Raider'ı olmuş" durumudur. Uncharted 4'ün geleceği bir konsol sahibi olarak Tomb Raider'ı oynamayacak olmam kesinlikle beni üzmedi, ama sinirlerimi bozdu evet. Fifa serisini exc. yapmak gibi bişey bu, resmen haksız rekabet. Sony de bilir yeni çıkacak Silent Hill S oyununu süreli exc. yapmasını ama adamlar bizim böyle bizans oyunlarına ihtiyacımız yok diyor.

KoRnTuNeS

18.8.2014 17:40:58

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One Uncharted'ı piyasadan silecek bu oyun zaten son çıkan TR muhteşemdi ve Uncharted dan ustun bir oyundu.
bu söylediğin lafa acaba kendin de inanıyo musun?

Kazumatr

18.8.2014 17:38:37

0
Uncharted cikisinda sarislar sonuk kalir diye square enix anlasma yapmistir bence :D

PHO3N1X

18.8.2014 17:27:57

0
Bu hıyar sana büyük gelir,patlıcan sanar acısından yiyemezsin.

kratosdrake

18.8.2014 17:20:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: Istanbul09
alıntı:

Orijinalden alıntı: alpalp84

2-3 aylık süreli multiplatform oyun nasıl XO için fırsat olabilir ? Boşuna paraları yediriyor miki


Oyunun PS4'e gelmeyecegini garanti edebilirim zira aynı haberde geçen bir paragraf.En fazla PC'ye uğrar oda MS isterse tabi ama PS konsollarını unutabilirsin.

"I think it can be good for the franchise and good for gaming all up, because it's a franchise that's meant something, and we're going to be able to work with them and invest and try to put the marketing and everything else at a level, and we're active in working with them on the development of the game as well, to try to make it one of those franchises that stands out."
Oyun kaliteli bir oyun ama TR Konularında hep ms tarafından bakılıyor acaba ps konsollarının bu oyuna ihtiyacı var mı bir de o açıdan düşünelim.PS4 şuanda zaten satış olarak msyi geçmiş durumda yani satış politikası açısından zaten önde ve bence msnin timed exc oyunlarına ihtiyacı yok.TR Güzel bir marka ama burada ne ms kaybediyor ne sony kaybeden square enixten başkası değil.

rambocuk

18.8.2014 17:18:17

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One Uncharted'ı piyasadan silecek bu oyun zaten son çıkan TR muhteşemdi ve Uncharted dan ustun bir oyundu.
Çöp kutusuna çıktıktan Bir kaç ay sonra 4 k da oynucam bu oyunu birde böyle düşün :D ama Uncharted ı sadece ve sadece ps4 sahipleri oynucak oda var onuda oynucam senin gibi kör fanatik değilim iyisi neyse onu satın alırım kabul et xo çöp kutusu tek gerçek pc ve ps4 :D

Project Scorpio

18.8.2014 17:13:22

-15
Uncharted'ı piyasadan silecek bu oyun zaten son çıkan TR muhteşemdi ve Uncharted dan ustun bir oyundu.

omris2013

18.8.2014 17:12:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Naughty Dog hepsini ezer geçer. Time exc oyunun dalına tutunmaya çalışan ve oyun dünyasını kısıtlayan xbox'ın sonu yine hüsran olacak. Hiçbir time exc oyun xbox sattıramadı yine öyle olacak.
aynen bknz:ryse dead rising tomb raider ın yapımcısı hata yapıyor

Istanbul09

18.8.2014 17:06:25

+1
quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84 2-3 aylık süreli multiplatform oyun nasıl XO için fırsat olabilir ? Boşuna paraları yediriyor miki
Oyunun PS4'e gelmeyecegini garanti edebilirim zira aynı haberde geçen bir paragraf.En fazla PC'ye uğrar oda MS isterse tabi ama PS konsollarını unutabilirsin. "I think it can be good for the franchise and good for gaming all up, because it's a franchise that's meant something, and we're going to be able to work with them and invest and try to put the marketing and everything else at a level, and we're active in working with them on the development of the game as well, to try to make it one of those franchises that stands out."

omris2013

18.8.2014 17:05:25

0
Rüyalarında görürler.

alpalp84

18.8.2014 17:01:37

0
2-3 aylık süreli multiplatform oyun nasıl XO için fırsat olabilir ? Boşuna paraları yediriyor miki

BSC Misafiri

18.8.2014 16:59:54

-1
Naughty Dog hepsini ezer geçer. Time exc oyunun dalına tutunmaya çalışan ve oyun dünyasını kısıtlayan xbox'ın sonu yine hüsran olacak. Hiçbir time exc oyun xbox sattıramadı yine öyle olacak.

CPTLeBron

18.8.2014 16:51:08

+1
Önce oyunu konsola tamamen exclusive yapın da ondan sonra sahiplenirsiniz "Bizim de Uncharted'ımız bu!" diye.

michael01

18.8.2014 16:50:22

0
olsun da nasıl olacak en geç 1 yıl içinde ps4 de çıkacak oyun
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rise of the Tomb Raider ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
50 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız