Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil: ORC Satış Beklentileri Düşürüldü

Resident Evil... Bu sen misin ?
 
    Geride bıraktığımız mayıs ayında, Capcom yaptığı açıklamada Resident Evil: Operation Raccoon City'den 2,5 milyonluk bir satış beklediklerini dile getirmişti. Ancak Capcom tarafından yayınlanan son finansal rapora bakılırsa, beklentiler yarım milyon adım geri tepmiş.
 
    Yapımcılığını Slant Six'in üstlendiği ve takım oyununa dayalı oyunun 2 milyon satması bekleniyor. RPG türü olan Dragon's Dogma ve iki efsane dövüş oyununu aynı arenada buluşturacak olan Street Fighter x Tekken'de satış beklentisi değişmeden 1,5 milyon ve 2 milyon olarak görüldü. Satış beklentisi düşürülen diğer bir oyun da, Nintendo 3DS için çıkması beklenen Monster Hunter Tri G olmuş (1,2 milyon)
 
    Resident Evil: Operation Raccoon City, 2012 ilk çeyreğinde PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkışını gerçekleştirecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Resident Evil Operation Raccoon City Slant Six Games Xbox 360 PS3 Shooter
Halo: CE Anniversary'nin Çıkış Videosu İngiltere'nin Yeni Lideri Battlefield 3
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

omeriyibas

31.10.2011 17:13:34

0
kimse ortada kütük gibi dikilmeden ateş ademeyen bir adamı kontrol etmek istemez, yeni oyun motoru resident evil için iyi bir seçim, bu rakamlar sürekli değişir asıl rakamlar oyun satılmaya başlayınca ortaya çıkar

FiréLord

31.10.2011 16:07:46

-1
Normaldir yeni bir RE oyunu gelicek ve hiç kimsede eski heyecan yok. Ve Resident Evil 6 söylentileri ise hep olumlu yönde , buda bence erken yapılmış bir duyuru ve ORC satışlarına engel.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil: Operation Raccoon City
+ TAKİBE
AL
38 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız