Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RE: Revelations, Konsol - 3DS Kıyaslama Videosu

 
   Son dönemde çıkan Resident Evil oyunlarına bakıldığından Resident Evil: Revelations'ı ayrı bir kefeye koymak lazım. Popüler kültüre ayak uydurarak shooter olmak için can atan ana senaryo oyunlarına nispeten Revelations aksiyon ve gerilim unsurlarını yenilikçi oynanış yapısı altında başarılı bir atmosferde buluşturmayı başarmıştı.
 
   Görsel anlamda Nintendo 3DS için son derece başarılı bir iş çıkaran yapımın konsol versiyonlarıyla kıyaslamasına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
Not: Yayınlanan bu kıyaslanan videosu hangi versiyonun daha iyi olduğunu ortaya koymak adına değil, HD versiyonunda yapılan iyileştirmeler oyunculara göstermek içindir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Resident Evil: Revelations 3DS Korku Macera Aksiyon Capcom Nintendo resident evil pc ps3 xbox 360 wii u
Eski CoD Yapımcısı Jason West, Respawn'dan Ayrıldı Assassin's Creed IV'e Dublaj Ekibi Dokunuşu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.3.2013 01:23:40

0
Oyunu 3DS'te büyük keyifle bitirdim, Capcom uzun süredir ilk defa düzgün bir RE oyunu yaptı ama Capcom'dan değil Nintendo'dan umutluyum, ne de olsa RE Remake, Zero, RE 4 ve Revelations gibi projelerde Nintendo'nun bayağı etkisi olmuştu. Capcom döneklik etmese ve Shinji Mikami ayrılmasa seri RE 6 gibi durumlara gelmeseydi keşke.

BSC Misafiri

4.3.2013 22:11:03

+2
jill'in güzel kalçaları için bile alınır

rambocuk

4.3.2013 21:49:04

0
God of war hd yi oynuyorum çok başarılı olmuş buda öyle görünüyor

Bowser Zeki

4.3.2013 17:04:06

0
3DS daha parlak. :D Ayrıca 3DS den direk çekilmemiş kamera ile çekilmişe benziyor.

BSC Misafiri

4.3.2013 14:45:36

+2
Sonunda kapcom'dan sevindiren bir RE oyunu. Ben hala iki projenin dökümanlarının karışıtığına inanıyorum. :D Aslında RE6 denilen oyun bu olmalıydı. bu oyun revelations RE6 diye kendini adlandıran oyundan çok satarsa, işte o zaman capcomda ki adamların suratını görmek isterim. :D

EmuMaster

4.3.2013 14:33:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: EmuMaster<br> <br> Bu oyun için 3ds alacaktım ama capcom ilk defa bir işe yaradı.<br> <br> Videoda ise x360 sürümünde jill'in ..tündeki ovallık daha gerçekçi.Polygon sayısı daha fazla.<br> <br> Şaka bir yana adam akıllı bir re oyunu geliyor sonunda bu nesile.<br> </blockquote><br> ilk etap'da dikkat çeken unsur ,HD olarak tekrar el atılmış <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt=""> uzak çizim çizgisi daha belirgin olması Jill'nin arkadan görüntüsü daha net görmemizi sağlamış ve dinamik ışıklandırmanın belli vücut çıkıntılarına beriden bakıldığında etkisini göz ardı edemeyiz. Gölgelendirme kalitesi artması sonucu daha iyi 1 hareket ve çakalanıyor görseli yakalanmış <br> <br> PCde 60hz ve fazladan AF-AA dayadığın zaman daha gerçekçi oynanış bizi bekliyor diyebiliriz.AMD TressFX yanında Nvidia karşı atak olarak SiliconFX teknoloji geliştirmesini isteriz. Biz oyuncuların için oyun yaşamak adına yerinde seçimler olucaktır.<br> <br> TressFX+SiliconFX teknojileri ile harmanlanmış Jill ile RE:Revelations bitirdikten sonra oynamak için DLC ihtiyaç olmaz. Jill görmek ve korku dolu anları yaşamak için yeniden oynamak yeterli olurdu..
Karıda bu elbise varken korku+şehvet türüne kayacak oyun ama. O zaman bu re'nin türü survival horror yerine Lust survival horror olsun :D

BlackBeasT

4.3.2013 13:58:38

+1
quote:

Orijinalden alıntı: EmuMaster Bu oyun için 3ds alacaktım ama capcom ilk defa bir işe yaradı. Videoda ise x360 sürümünde jill'in ..tündeki ovallık daha gerçekçi.Polygon sayısı daha fazla. Şaka bir yana adam akıllı bir re oyunu geliyor sonunda bu nesile.
ilk etap'da dikkat çeken unsur ,HD olarak tekrar el atılmış uzak çizim çizgisi daha belirgin olması Jill'nin arkadan görüntüsü daha net görmemizi sağlamış ve dinamik ışıklandırmanın belli vücut çıkıntılarına beriden bakıldığında etkisini göz ardı edemeyiz. Gölgelendirme kalitesi artması sonucu daha iyi 1 hareket ve çakalanıyor görseli yakalanmış PCde 60hz ve fazladan AF-AA dayadığın zaman daha gerçekçi oynanış bizi bekliyor diyebiliriz.AMD TressFX yanında Nvidia karşı atak olarak SiliconFX teknoloji geliştirmesini isteriz. Biz oyuncuların için oyun yaşamak adına yerinde seçimler olucaktır. TressFX+SiliconFX teknojileri ile harmanlanmış Jill ile RE:Revelations bitirdikten sonra oynamak için DLC ihtiyaç olmaz. Jill görmek ve korku dolu anları yaşamak için yeniden oynamak yeterli olurdu..

deerhunter1980

4.3.2013 12:06:23

0
en son Veronica idi tadi damagimda kalan.Bu da eski RE ruhunu yeniden getirmeyi basaran bi yapim umarim oynamak icin zamaim olur.

EmuMaster

4.3.2013 11:54:58

0
Bu oyun için 3ds alacaktım ama capcom ilk defa bir işe yaradı. Videoda ise x360 sürümünde jill'in ..tündeki ovallık daha gerçekçi.Polygon sayısı daha fazla. Şaka bir yana adam akıllı bir re oyunu geliyor sonunda bu nesile.

BSC Misafiri

4.3.2013 11:36:09

0
Bence gayet iyi grafikler 3ds için. Zaten bu video xbox360 ta nasıl göründüğünü göstermek için yapılmış bir video.Hangisi daha iyi diye bir kıyaslama yok...

BlackBeasT

4.3.2013 11:30:15

+1
Eski RE oyuncuları Eski RE oyunlarını ezber etmişdir.8 yıllık oyuncu geçmişi ile tripler yapan küçük kardeşlerimize Eski RE serilerine benzeyen RE:Revelations ithafen buyursunlar...

BSC Misafiri

4.3.2013 11:29:59

0
e ilk 20 sn falan baksan anlaşılıyo xboxın dah iyi olduğu.... hatta 20 snye bile gerek yok :D
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resident Evil: Revelations ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız