Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Playstation Oyunu Fighting Force'un Koleksiyon Sürümü Duyuruldu

img src='http://img.bolumsonucanavari.com/images/Upload/3a4b3b30-5d10-4534-a752-1f73930ce2a9.jpg' alt='' style='width:550px; height:315px;' /> 
 
Limited Run Games, Square Enix ile iş birliği yaparak PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve PC (Steam) platformları için Fighting Force Collection'ı duyurdu. Fighting Force ve Fighting Force 2'yi içeren bu koleksiyon 2025 yılında satışa sunulacak.
 
İkonik Fighting Force oyunu artık günümüze ulaşıyor
 
 
 
Core Design tarafından geliştirilen Fighting Force ilk olarak Ekim 1997'de PC platformunda piyasaya sürüldü. Ardından 5 Kasım 1997'de PlayStation ve 1 Haziran 1999'da ise Nintendo 64 platformlarında oyuncularla buluştu.
 
Sürekli olarak düşmanları yenebileceğiniz ve elinizdeki silahları kullanabileceğiniz bu yapımda nostaljik bir atmosfer yaşayacaksınız. Oyunda yanınıza çağırabileceğiniz arkadaşınızla beraber oynayabilir ve oldukça basit mekanikler ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bu mekanikler sayesinde farklı bölgelere ilerleyebilir, düşmanları alt edebilir, yerdeki silahları alıp düşmanlara fırlatabilir ve aksiyon dolu bir şekilde hayatta kalmaya çalışabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Beyond Good & Evil'in Yeni Sürümü Duyuruldu: 4K 60 FPS Oynanabiliyor Türk Mitolojisi Temalı The Nightscarred: Forgotten Gods'ın Savaş Mekanikleri

Chosen_One

23.6.2024 10:29:24

0
Bu oyunu çocukken gittiğim bir berberde görmüştüm. Televizyona fat kasa ps1 takıp oynayan berber çıraklarını izlerken dibim düşmüştü. Yıl 97 ya da 98'di sanırım ve playstation'ın varlığını da o gün keşfetmiştim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız