Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Platform Oyunu KinnikuNeko: SUPER MUSCLE CAT Konsollara Geliyor

 
 
Yayıncı Mameshiba Games ve geliştirici Kamotachi, yandan kaydırmalı platform oyunu KinnikuNeko: SUPER MUSCLE CAT'i PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için yayınlayacak. Ek olarak ekleme artık PlayStation Store'dan istek listesine ekleyebilirsiniz.
 
KinnikuNeko: SUPER MUSCLE CAT ilk olarak 19 Mart 2024'te Steam aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü.
 
KinnikuNeko'nun başrolde olduğu bu çılgın 2D platform ve macera oyununun keyfini çıkarmaya hazır ol! KinnikuNeko, badici bedenine sahip bir kedi ve Dünya'yı istila ederek içinde yaşayan herkesi esir alan dev bir uzaylı ordusuna karşı savaşması gerekiyor. Uzayın derinliklerinden gelen kötü varlıklar tarafından henüz esir alınmamış arkadaşları Lemon ve Keita da onu yalnız bırakmayacak.
 
Dövüşmek için kaslarını kullanarak veya bir kedi gibi tırmanarak çeşitli bölümleri tamamla ve insanlığı kurtarmanın bir yolunu bulana kadar durma. Dikkatli ol! Gösterişli ve gaddar General Pitaya, yanındaki iki yardakçısıyla birlikte işini zorlaştırmak için elinden geleni yapacak!

Mizah, arkadaşlık, dram ve aksiyon dolu bu hikâyede kötülük dolu bir medeniyetin amaçlarını keşfet. Oyun ayrıca 90'ların Japon animelerinden ve geleneksel animasyonlardan esinlenen görsel bir estetiğe sahip! 
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Platform KinnikuNeko: SUPER MUSCLE CAT yandan kaydırmalı Mameshiba Games Kamotachi
2si1 Bayram Özel: Eskiden Nasıl Oyun Oynardık? (Video) Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Satışları 20 Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız