Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phantom Pain'in Haritası Ground Zeroes'u Katlıyor


     Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'e giriş niteliğinde olacak olan MGS: Ground Zeroes'un hala ayrı mı, yoksa birlikte mi satılacağı kesinleşmedi gibi görünüyor. Hideo Kojima, Ground Zeroes'un Phantom Pain'e göre daha çizgisel bir oyun-bölün olduğunu söylemişti. Bu iki sürümün arasındaki harita farklılığına değinilmesi de kafaları karıştırıyor.
 
     Hideo Kojima'nın Japon oyun sitesi Game Watch'a yaptığı açıklamaya göre Metal Gear Solid: The Phantom Pain'in haritası Ground Zeroes'tan tam 300 kat daha büyük. Zaten The Phantom Pain tamamen açık dünya oynanışa sahip olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak metalgearsolid.nl metal gear solid 5 big boss mgs 5 metal gear solid 4 metal gear solid 3 snake eater operation snake eater outer heaven foxhound
Injustice: Gods Among Us Ps Vita Yolunda Gibi PS4'ün Video ve Ses Kalitesi Hakkında Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

speederly

27.9.2013 17:27:08

+1
ps4 almamın tek nedeni :) haberler sıklaştı resmi bir çıkış tarihi de duysak da sevinsek. biri kuyuya bir 2015 attı gidiyoruz öyle :(

BSC Misafiri

25.9.2013 18:10:55

0
pc ye çıkarmamasını anlayamıyorum

Sulu Çor Kağan

25.9.2013 13:49:32

+3
Bence ikisi ayrı oyunlar değil. Zira TGS videosunda herif Prologue, Mission 1, Mission 2 tarzı görev seçiyordu. Bence Prologue olarak Ground Zerous hikayesi var. Daha sonra da esas olan Phantom Pain'e geçeceğiz. Ya da Collection paketlerde olduğu gibi 2 oyun halinde satılabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız