Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS Vita'nın Fiyat İndirimi Batı'ya Gelmiyor


     PlayStation 4'ün duyuruluşundan hemen önce fiyatlarında kalıcı indirime gidilen PlayStation Vita'yı almayı düşünen oyunculara kötü bir haber var. Sony'nin yaptığı fiyat indirimi, sadece Japonya'ya özel olarak kalacak.
 
    Joystiq'in röportajında açıklamalar yapan SCEE patronu Shuhei Yoshida'ya PlayStation Vita'nın fiyat indiriminin Amerika ve Avrupa bölgelerine gelip gelmeyeceği soruldu. Yoshida bu soruyu kesin bir şekilde "Gelmeyecek." olarak yanıtladı. PS Vita 28 Şubat tarihinden sonra Japonya'da 24.980 yen yerine 19.980 yenden satılmaya başlayacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Valve ve Crytek PS4'ün Geliştirici Listesinde Yok! PSN'deki Kayıtlı Ürünleriniz PS4'e Aktarılmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

S!rJohN

22.2.2013 01:34:33

0
Mahz3N; el konsolu pazarını kıytırık mobil oyunlar bitiremez. Mobil platformlarda çerezlik oyunlar görüyoruz, el konsolu kalitesinde oyunu yok denecek kadar az. Pokemon, Monster Hunter gibi oyunların verdiği hazzı mobilde alamazsın.

aykut291

21.2.2013 21:30:44

0
Bütün ps4 oyunlarını cihazda Remoteplay şeklinde oynıyabileceksek ozaman işte alırım.

BSC Misafiri

21.2.2013 20:33:23

0
cihazı kullanan biri olarak söylüyorum cihaz donanım olarak sizin akıllı telefon dediginiz cihazlardan 1000 kat daha güclü bi cihaz içinde 4 cekirdekli cortex a 9 mimariye sahip bi işlemci yatıyor o el konsolunda içindeki ram ve ekran grafik yongasını saymıyorum bile sony destekcisi hic deilim ama dogruya dogru yanlısa yanlıs derim cihazın artıları donanım olarak cok ama eksisi varmı tabiki var sadece kendine özel hafıza kartı olması oyunların asırı derecede pahalı olması cihazı alınamaz durumlara getirebiliyor cünkü oyun fiyatları gercekten ucuk bi fifa 13 veya nfs most wanted oyunu 100 liradan aşşaga deil ama kalite acısından mükemmel bi cihaz ps3 kadar güclü uncharted oyununu oynadıktan sonra vay arkadas dedim cünkü gercekten mükemmel di cihazın oyunlarında ve hafıza kartından indirim lere giderse sony bence ki gitmeli cihaz zaten içindeki donanımıyla bu fiyatı fazlasıyla hak ediyor aldıgıma pişman deilim ancak oyun fiyatları ve hafıza kartı can yakan cins den o yönden cihazı direk kötüleme pozisyonuna girmeyin saygılar

BlackBeasT

21.2.2013 20:21:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: Emre_z3 İndirilmesin zaten, indirilse ne olur fiyatı.... Almayın , aldırmayın arkadaşlar. Aldım pişmanım, daha doğrusu eşim hediye etti, hediye diye satamıyorum da :)

die.Rache

21.2.2013 19:31:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: Emre_z3 İndirilmesin zaten, indirilse ne olur fiyatı.... Almayın , aldırmayın arkadaşlar. Aldım pişmanım, daha doğrusu eşim hediye etti, hediye diye satamıyorum da :)
Aynen kardesim,bende bi ara almistim anindan geri sattim..El konsolu resmen ölü bir pazar,akilli telefonlar aldi basini gidiyor..

Emre_z3

21.2.2013 19:27:55

+3
İndirilmesin zaten, indirilse ne olur fiyatı.... Almayın , aldırmayın arkadaşlar. Aldım pişmanım, daha doğrusu eşim hediye etti, hediye diye satamıyorum da :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız