Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS4 için Duyurulan Rime'dan Görseller ve Video


    İspanyol geliştirici Tequila Works'u daha önce Deadlight adlı oyunlarından tanıyoruz. Bu oyunla beğeni toplayan firma Gamescom fuarında ise Rime adlı yeni oyunlarını Playstation 4 için duyurdu. Rime oldukça ilgi çekici olacak gibi görünüyor.
 
    Gelişmiş bir uygarlığın dünyadaki medeniyeti yok edip post-apokaliptik (kıyamet sonrası) bir ortam yaratmasının ardından henüz adı açıklanmaya karakterimiz de küçük, ama oldukça güzel görünen bir adada macerasına başlıyor. Malesef Tequila Works henüzsenaryo detaylarını tam olarak paylaşmadı.
 
     Oyunun ilk videosuna baktığımızda karşımıza ICO benzeri bir yapımın bulunacağını söyleyebiliriz. Oyun şu an sadece Playstation 4 için duyuruldu, (PS Vita sürümünden henüz bahsedilmiyor) yine de önümüzdeki günlerde diğer platformlara da gelme şansı var; çünkü Sony oyunun PS4'e özel olduğunu söylemiyor.
 
   Güncelleme: Oyunun Playstation 4'e özel olduğu geliştiricinin resmi sitesinde yazıyor.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Tequila Works Rime ICO Macera
Sony'den Microsoft'a Döneklik Göndermesi Drive Club'tan Harika Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.8.2013 17:56:06

0
ps4 için çok yi grafiklerden söz ediliyordu. bu oyuna o bahsedilen grafikleri göremiyoruz. demek ki grafiktenöte bir oynanabilirlik varmış. grafik dediğin şey anca balın kaymağı olur.

Bernhard

21.8.2013 14:18:15

0
Geliştiricinin sitesinde oyunun sadece Playstation 4'e geleceği açıklanmış. Ps Vita sürümü ile ilgili herhangi bir açıklama yok. Alkan Adakaner

BSC Misafiri

21.8.2013 14:16:42

0
Oyun PS4 ve Vita EX onaylandi. Degistirirseni haberi iyi olur sevgili BSC editorleri.

BSC Misafiri

21.8.2013 12:29:58

0
oyun Ps4 ve Vita exc. haberiniz olsun gelistiricinin kendi sitesin de dahi yaziyor. We proudly announce that our next game, RiME, will be published with Sony Computer Entertainment Worldwide Studios Europe as a First Party PS4 exclusive!

BSC Misafiri

21.8.2013 11:31:39

-1
arkhanm92 bu ne atar be. Adam dedi en kötü 2-3 ay geç gelir diye sen geliyorsun o kadar senedir türkçe oyun çıkaran sonye laf atıyorsun. Sanki 1 sene sonra gelecek konsolda böyle atar yapıyon

skulz

21.8.2013 10:46:27

0
Sony teker teker indie geliştiricileri kendi safına çekmeyi başarıyor. Tequila Works ilk oyunu Deadlight'ı Xbox360 özel çıkartmıştı şimdi Rime'ı PS4 özel hazırlıyor anlaşılan Microsoft'dan pek memnun kalmamış...

arkham92

21.8.2013 10:44:47

0
konsol bize gelmiyor. başka ülkeler düşünsün, oynasın artık...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rime ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız