Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No Man's Sky PC ve PS4'e Aynı Zamanda Çıkacak


       Hello Games'in oldukça iddialı gelen açık dünya oyunu No Man's Sky'yı şu ana kadar sürekli Sony konferanslarında gördük. AMD'nin PC'ye özel olarak düzenlediği etkinliğe katılan Hello Games başkanı Sean Murray oyunun PC sürümü hakkında ilk detayları paylaştı.
   
       Murray, E3'te oyunun çıkış tarihini paylaşmayı düşündüklerini ancak bazı sebeplerden ötürü bunu gerçekleştiremediklerini dile getirdi. Daha sonra Murray oyunun çıkış tarini önümüzdeki günlerde açıklayacağını paylaştı. Belirtilene göre No Man's Sky, PlayStation 4 ve PC'ye aynı zamanda çıkışını yapacak.
 
       50'den fazla ödül kazanan veya aday gösterilen No Man's Sky'ın PC Gaming Show etkinliğinde yayınlanan videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
no man's sky hello games adventure macera keşfetme sci-fi bilim kurgu
Heroes of the Storm'a Diablo Temalı Ek Paket Duyuruldu Valve PC Gaming Show'a Katılmayı İstememiş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

silverygt

17.6.2015 21:51:14

0
Oynanabilir tek bir demosu yokken oyun cikmamisken 50 ödül.. Şu ohun nasil bisey vaad ettigi buyuklugu nasil dolduracak cok merak ediyorum. Cikis tarihini bile netlestiremediler daha 3 e3 dür gidip geliyorlar

BSC Misafiri

17.6.2015 17:27:41

+1
Aynen yorumlara katiliyorum oyun sanki bir tadimlik yemek gibi olacak buyuk bir merakla oturup tekrar eden evreni anlayana kadar oynanir sonra sıkar

mavikıs

17.6.2015 16:06:56

-1
balon

michael01

17.6.2015 13:09:05

0
Mod desteği olursa pc de oyun ayrı bir boyut kazanır.Sadece keşfetmeye dayalı bir oyun 10 saatten sonra sıkar

sniper23

17.6.2015 10:08:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: DarkHellBlazer
alıntı:

Orjinalden alıntı: The Benefit

Pek ümidim yok bu oyundan benim de.


alıntı:

Orjinalden alıntı: Equal Threshold

Çeşitliliğin fazla olucağını sanmıyorum. Oyun patlıcak gibime geliyor bakalım.


Aynen ya beyler, aslında çok mükemmel potansiyele sahip bir evren ama adamlar ne kolonizasyon, ne building sistemi eklemişler. Gemiyi de geliştirememek cabası, yani neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum. Random yaratılan gezegenler en fazla ne kadar ilgi çekici olabilir ki? Belli bir süre sonra bunalır insan. Güzelim potansiyeli hiçe sayıyor adamlar arcade yaparak şu oyunu. Zaten hala adam gibi bir uzay RPG'si yok, olabilecek oyunları da mahvediyorlar.
O hayaller Star Citizen'a kaldı artık. Adamlar zaten crafting ya da onun benzeri şeyler olmayacağını söylediler. Oyun arcade ve keşif bazlı olacak .

konuşantahta

17.6.2015 09:50:21

0
abi öyle diyorsunuz da bu oyunu modcular ne hallere getirir merak etmeyin. yeterki böyle bir alt yapı bulsunlar. neler çıkar bu alt yapıdan

agathadaemonn

17.6.2015 08:19:08

-1
[quote]Orjinalden alıntı: The Benefit Pek ümidim yok bu oyundan benim de.[/quote] [quote]Orjinalden alıntı: Equal Threshold Çeşitliliğin fazla olucağını sanmıyorum. Oyun patlıcak gibime geliyor bakalım.[/quote] Aynen ya beyler, aslında çok mükemmel potansiyele sahip bir evren ama adamlar ne kolonizasyon, ne building sistemi eklemişler. Gemiyi de geliştirememek cabası, yani neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum. Random yaratılan gezegenler en fazla ne kadar ilgi çekici olabilir ki? Belli bir süre sonra bunalır insan. Güzelim potansiyeli hiçe sayıyor adamlar arcade yaparak şu oyunu. Zaten hala adam gibi bir uzay RPG'si yok, olabilecek oyunları da mahvediyorlar.

OldGamers86

17.6.2015 07:19:20

0
Pek ümidim yok bu oyundan benim de.

Aimstein

17.6.2015 07:14:49

0
Çeşitliliğin fazla olucağını sanmıyorum. Oyun patlıcak gibime geliyor bakalım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No Man's Sky
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız