Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, Sanal Gerçekçilik Teknolojisine Şimdilik Pek Sıcak Bakmıyor


    Sadece oyun dünyasının değil, direkt olarak eğlence dünyasının önemli yeniliklerinden görülen sanal gerçekçilik teknolojisi için konsol firmaları da bazı projelere sahip. Ancak görünüşe göre Nintendo cephesinde henüz böyle bir çalışma yok gibi görünüyor.
 
    Yaptığı açıklamalarda Reggie Fils-Aime, "Bizim için her şeyden önce eğlence ve oynanış gelir. İstediğimiz şey bu. İlgi çeken ve eğlendiren deneyimler sunmak istiyoruz. Şimdilik sanal gerçekçilik teknolojisi hedeflerimiz arasında yok. Ancak ne zaman bu teknolojiler istediğimiz eğlenceyi ve deneyimi sunabilir, biz de o zaman ilgilenmeye başlarız." sözlerini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Star Citizen'in Gelişim Sürecinden Görseller Paylaşıldı Assassin's Creed Unity'nin Senaryo Bölümleri Co-Op Oynanamayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sir Maximus is BACK

23.6.2014 16:40:13

0
Kim sıcak bakıyor ki zaten

einhander

22.6.2014 02:08:57

0
nıntendonun konsollarına baktıgımda sanal gerceklıge ıhtıyac duymadıklarını goruyorum

Master_Evil

17.6.2014 12:58:50

0
sanal gerçekçilik için wii u zor bi platform

BSC Misafiri

17.6.2014 11:25:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: GtoOnizuka Wii U sorunsuz kırılsın almazsam en kötü oyun düşmanıyım.

Ama bu haliyle hele bu kafada ki bir firma ile uğraşılmaz.

Hayır bunu kabul etmesinler sorun değil ama bu firma önlerine ne gelse hayır diyor.

Konsol anca 2 yılda bir mario veya zelda oyunları ile şatışlarını artırır onun haricinde bir halt olmaz. Konsola indirim yaparlar diye bekliyorum ceo çıkıyor mario paketi ile 320 küsür dolar bir nevi ps4 ile aynı fiyata millete kakalamanın zevki ayrıdır deyip bizi anlayamazsınız modundalar.

Zaten bu söylediğim nintendo ve mairo fanları için hiçte önemli değil. Onların Mario ve Zeldası onlara yeter. Bu bakımdan alan memnun satan memnun. Bizede işte bu tarz konularda düşüncelerimizi söylemek düşer.

Bu arada mario ve zelda kötü oyunlar değil asla yanlış anlama olmasın. Sorun firmada.

Ayrıca bu nintendo haber tagı altındaki yorumlarda efsanedir. Bilen bilir ama ya şu oyun çıkmasada olur; aman ya bu özellik olmasada olur; ama ya! aman be! bizim mariomuz var :D mario kart 8 yihuu. :)
Kırılan konsollar değil senin gibi zihniyette olanların iradesi olsun, şu an senin gibi kırılma heveslileri yüzünden Vita gibi konsol başarısız ilan edildi. PS3 korsana uzun süre direndiği için ülkemizde hayatında ilk defa orijinal oyun oynayanların sayısı onbinleri aştı ve Sony oyunlarının pek çoğuna Türkçe desteği geldi. Artı orijinal oyunlar çok satıldığı için 2. el piyasasında 25-30 liraya çok kaliteli oyunlar bulunabilir oldu. Utanmadan sıkılmadan emek hırsızlığı propagandası yapılacaksa hiçbir konsol kırılmasın derim. Oyunları da gerek dijital gerekse yurtiçi ve yurtdışı indirimler veya 2. elden uygun fiyatlı alalım yeter ki kırılmasın. Nintendo haberleri başlığının altında efsane yorumlarda var acınası yorumlarda.

serkan78689

16.6.2014 22:09:29

0
Apple gibi nintendo adım yeter dedikçe nefret etmeye başladım bu firmadan

GtoOnizuka

16.6.2014 01:16:37

0
Wii U sorunsuz kırılsın almazsam en kötü oyun düşmanıyım. Ama bu haliyle hele bu kafada ki bir firma ile uğraşılmaz. Hayır bunu kabul etmesinler sorun değil ama bu firma önlerine ne gelse hayır diyor. Konsol anca 2 yılda bir mario veya zelda oyunları ile şatışlarını artırır onun haricinde bir halt olmaz. Konsola indirim yaparlar diye bekliyorum ceo çıkıyor mario paketi ile 320 küsür dolar bir nevi ps4 ile aynı fiyata millete kakalamanın zevki ayrıdır deyip bizi anlayamazsınız modundalar. Zaten bu söylediğim nintendo ve mairo fanları için hiçte önemli değil. Onların Mario ve Zeldası onlara yeter. Bu bakımdan alan memnun satan memnun. Bizede işte bu tarz konularda düşüncelerimizi söylemek düşer. Bu arada mario ve zelda kötü oyunlar değil asla yanlış anlama olmasın. Sorun firmada. Ayrıca bu nintendo haber tagı altındaki yorumlarda efsanedir. Bilen bilir ama ya şu oyun çıkmasada olur; aman ya bu özellik olmasada olur; ama ya! aman be! bizim mariomuz var :D mario kart 8 yihuu. :)

BSC Misafiri

15.6.2014 23:57:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr Nintendo önce kendine bir piyasa bulsun, ondan sonra bunlara da sıra gelir. Ama gittikçe küçülüyorlar.
Nintendo ile ilgili haberlerde saçmalamaktan ne zaman bıkacaksın? 1. parti oyunlarda hangi firmanın Nintendo'nun çeyreği kadar piyasası var hiç araştırmayı denedin mi? Yabancı forumları da takip ediyorum ama böyle bilgisizlik abidesi yorumlara hiç rastlamıyorum. Nikahlanmış gibi bir markadan başkasına nefret kusmak bir oyunsevere hiç yakışmıyor.

thief garrett

15.6.2014 21:33:04

-1
nintendo farklı olayım derken oyun sektöründen kendini soyutlamaya başladı

Barxxx

15.6.2014 21:12:32

0
Baştan işe girip istediğiniz seviyeye ulaştırmak adına kendiniz çalışsanız daha iyi olmazmı Nintendo, zaten sanal gerçekçilik sizin istediğiniz seviyeye gelene kadar sony ile microsoft işin kaymağını götürücek. Bu kafayla batar Nintendo wii haricinde başka başarılı bir hamleleri olmadı.

umut söyler

15.6.2014 17:56:03

0
witcher 3'ün türkçe dil desteği imza kampanyası devam ediyormuş.lütfen destek olalım.linki aşağıda. http://www.change.org/tr/kampanyalar/the-witcher-3-wild-hunt-%C4%B1n-t%C3%BCrk%C3%A7e-dil-deste%C4%9Fine-sahip-olmas%C4%B1-i%C3%A7in-bir-imza-da-sen-ver bsc ekibinden yine haber yapmasını rica ediyorum çünkü hedefin yarısına ulaşılmış.

ae2096

15.6.2014 17:09:43

0
Açıklama bu teknolojinin henüz hazır olmadığını gösteriyor. Ne zaman ki Nintendo da kullanmaya başlar o zaman oynanabilir olmuş demektir bence.

WiiSmash

15.6.2014 15:36:06

0
aslında şu an wii u tabletinde gösterilen şeyler birinci bakış açısı genelde ve kafanı döndürdükçe değişiyor. ben bu yüzden oldukça benzetiyorum bu ikisini

David Attenborough

15.6.2014 15:23:09

-1
Wii de doğru düzgün oyun mu var, böyle oynansın?

onur89tr

15.6.2014 15:08:37

-1
Nintendo önce kendine bir piyasa bulsun, ondan sonra bunlara da sıra gelir. Ama gittikçe küçülüyorlar.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız