Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Klasik Pazarlama Yönteminden Ayrılıyor

        
     Nintendo'da 3DS satışları oldukça iyi gitse de Wii U'nun satış beklentisinin 9 milyondan 2.8 milyona düşürülmesi firmayı fena çalkaladı. Firmanın başkanı Satoru Iwata'nın istifa etmesi gerektiği söylense de Iwata istifa etmeyeceğini ve sorunların giderilmesi için çalışacağını açıkladı.

     Iwata'nın açıklamalarına göre artık konsollarda ve oyunlarda daha önce oyunculara sunulan klasik pazarlama yöntemlerinin dışına çıkılmalı. Nintendo kazanmadığı bir işi devam ettiremez. 
 
     Satoru Iwata'nın açıklamalarını konsollarda fiyat indirimi olarak yorumlamaktan çok oyunlarda fiyat indirimi olarak yorumlayanlar daha fazla. Ayrıca free-to-play gibi pazarlama modelleri veya DLC'ler de Nintendo oyunlarında sıkça görülebilir.
 
     Açıkçası şu aşamada herşey sadece tahminlerden ibaret, ama Nintendo'da bazı şeylerin değişeceği kesin.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers Nintendo Wii U Konsol Console
Star Wars 1313 Projesi Tamamen İptal Oldu Tomb Raider 2013 Sonunda Kâr Ettirdi

Redunay

18.1.2014 12:49:55

0
wii den kazandığınız milyar dolarlarla ne yaptınız faizinimi yiyorsunuz? 3. parti oyunlara destek vermezseniz, hala mario pikmin zelda 3 tane oyunla itelemeye çalışırsanız ben nerde yanlış yaptım diye düşünür durursunuz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız