Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Amiibo Talebini Karşılamak için Sıkı Çalışıyor


       Bildiğiniz gibi Nintendo'nun Amiibo figürleri dünya genelinde yoğun ilgi görüyor. Hatta öyle ki Nintendo Amiibo stoklarını yeterince hızlı dolduramıyor. Nintendo Amerika'nın başkanı Reggie Fils Aime verdiği röportajda bu konuya değindi.
 
       The Wall Street'e konuşan Aime: "Amiibo figürlerini olabildiğince hızlı üretiyor ve yine aynı hızda piyasaya sürüyoruz. Son üretim dalgasında yaklaşık 30 gün içinde Amerika içinde 1 milyondan fazla Amiibo sattık. Mart'ın sonlarına doğru global olarak 3'te 2'sinden fazla Amerika Kıtası'na ait olmak üzere 10.5 milyon Amiibo sattık. Figürler için inanılmaz büyük bir talep var ve bu talep Amerika bölgesinde yoğunlaşmış durumda." açıklamalarına yer verdi. Bu açıklamalardan Amiibo füglerinin Nintendo için ne kadar önemli olduğunu görebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vgchartz.com Nintendo Wii U Konsol Console
Rise Of The Tomb Raider'dan 14 Dakikalık Yeni Bir Oynanış Videosu Yayımlandı Microsoft: "Kesinlikle Kinect'i Desteklemeyi Bırakmıyoruz"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

15.7.2015 00:48:34

0
İlk başta 1 tane bowser alayım yeter demiştim. Sonra aa peach siz olmaz dedim. Sonra aa mario'suz hiç olmaz dedim sonra sonra... şimdilik 6 tane var. Hastalık gibi koleksiyon yapmak istiyorsun :D

einhander

14.7.2015 21:30:59

0
ne cok sevıldı su fıgurler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız