Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Gaiden 3 Wii U'nun Çıkış Oyunu Olacak

Aksiyon kavramı Ninja Gaiden 3'te farklı bir hal alacak
     Nintendo Amerika başkanı Reggie Fils Aime'in 3DS'in çıkışı sırasında yeterli sayıda oyun piyasaya çıkaramadıklarını ve bu hataya bir daha düşmeyecekleri yönündeki açıklamalarından sonra Wii U'nun güçlü çıkış oyunlarına sahip olmasını bekliyorduk. Nitekim öyle olacağıu konusunda şüphemiz de pek yok.
 
      Batman: Arkham City, Metro: Last Light, Darksiders 2 gibi yapımların çıkış oyunu olarak açıklandığı Wii U'da Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge de konsolla birlikte piyasaya sürülecek. Razor's Edge'in Wii U sürümüne özel bir ad olduğunu da belirtelim.
 
     Wii U'nun tablet kontrolcüsünün dokunmatik ekranından da yararlanacak olan oyunun bu konsola ne gibi farklılıklarla çıkacağı ise şu an için bilinmiyor. Yine de içeriksel olarak daha geniş bir oyun olmasını bekliyoruz.
 
    Bu arada Ninja Gaiden 3'ün Playstation 3 ve Xbox 360 sürümlerinin Şubat ayında piyasada olacağı da belirtildi. Bu konsolların sahipleri oyunu daha önce oynama şansına sahip olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Ninja Gaiden 3 Aksiyon Tecmo Koei Team Ninja Ryu Hayabusa PS3 Xbox 360 Wii U
Modern Warfare 3'ü İlk Günden Hileciler Bastı "Rayman'ın Başarısı Beyond Good&Evil 2'yi Etkiler"

K4JM3R

11.11.2011 20:39:35

0
Bu wii u tek başına mı batman arkham city metro falan çalıştıracak yoksa wii le beraber mi kullanılacak ? bu aleti kullanmak için wii sahibi de olmak gerekiyor mu yani ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ninja Gaiden 3
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız