Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NFS: Shift 2'nin Yeni Videosu Yayınlandı

Oyunu kokpit kamerasından oynamak çok zevkli görünüyor.
 
    EA, NFS: Hot Pursuit'in başarısından sonra daha da bir merakla beklenen Need for Speed: Shift 2 için yepyeni bir video yayınlandı. Yeni yayınlanan video, oyunun ön alım kampanyalarında ne gibi nesnelerin verildiğini gösteriyor.
 
    Ön alım yapanlara 3 yeni aracın verileceği söylenen videoda Alfa Romeo, Nissan ve Lamborghini marka araçların hediye edileceği belirtiliyor. Bir diğer alınan bilgiye göre ise oyunda çeşitli yarış senaryoları bulunacak. Eski ve yeni araç serilerinin çarpıştığı, "Old vs New ve en sıkı markaların araçlarının mücadele edeceği "Manufacturer Battles" bunlardan sadece bir kaçı.
 
    25 Mart'ta PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak olan Need for Speed: Shift 2 Unleashed bu yeni videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
NFS Yarış EA Slightly Mad Studios Shift pre-order ön alım video
L.A. Noire'den Yepyeni Video + Çıkış Tarihi Onayı Gears of War 3 Multiplayer'ı Bu Videoda Görülüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

EfkanBirkiye

23.1.2011 09:18:31

0
Uzun zamadır çoğu insan eskiden ne güzeldi modifiye eder yarışırdık diyor ama sürekli o tarz oyunlar çıkarsalardı o zaman da hep aynı şeyi yapıyorlar derdik. Ben de o oyunları çok büyük zevkle oynadım ama pist yarışlarından alınan keyif her zaman bambaşkadır. Pist yarışlarını sevmeye çalışın bence.

Zxnc

22.1.2011 23:14:34

0
1. Oyunda da kokpit kamerasından oynamak zevkliydi. Hatta ben oyunu kokpit kamerasıyla bitirdim. Çıkmasını sabırsızlıkla beklediğim bir oyun shift 2. @bugragursoy Underground 2 Nfs serisinden sevdiğim oyunuydu. Sokaklarda yarışmak, her yarış sonrası yeni parçaların açıldığını görüp heycanlanmak ve direk body shopa giderek o yeni parçayı denemek. Mustang'ıma zıplatma aparatı takıp nitroyla birlikte kalkıp şaha kaldırmak. Bunlar çok güzeldi ama galiba EA o kaliteyi bir daha yakalayamayacaklarından korktukları için oyunu devam ettirmiyor. Most Wanted. O tamamen ayrı hikaye. joise Maran'a hayran kalmama neden olan oyun. Mia'yı görmek için oyunun başını defalarca tekrardan oynadığımı biliyorum.

Chidori

22.1.2011 21:53:18

0
Beklediğim oyunlardan birisi.

mratt

22.1.2011 20:39:41

0
Resmi görünce gerçek sandım :D

bugragursoy

22.1.2011 18:26:25

0
Bırakın Artık nedir bu pistlerde Legal yarış sevgisi. Eminimki çoğu kişi benim gibi Modife yapıp sokaklarda iLLegal yarıslar yapmak istio ve o tür oyunlar bunlardan cok daha bağlayıcı oluyo bence. Misal --> Midnight cLub Los AngeLes.

kugusuz

22.1.2011 15:18:38

0
10 mart mı 25 mart mı anlamadım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed: Shift 2 Unleashed ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
38 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız