Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NFS: Hot Pursuit'ın PC Yaması Gelecek Hafta

 
 
    Need for Speed: Hot Pursuit bir süre önce Xbox 360, Playstation 3 ve PC için piyasaya çıktı. Oyunun PC sürümünde oyuncuların şikayet ettiği bazı şeyler vardı ve gelecek hafta yayınlanacak yama ile bu sorunların giderileceği duyuruldu.
 
    Oyuncular Araba Seçimi, Harita ve Loading ekranlarında oyunun hata verdiği yönünde bildirimlerde bulunmuşlardı. Bu yama ile bu sorunlar ortadan kalkacak.
 
    Bunun yanı sıra Kar, Yağmur ve Corona (Türkçesi Güneş Tacı imiş) efektlerindeki eksiklikler giderilecek. CL Eye Driver hatası gibi bazı sorunlar ortadan kaldırılacak.
  
    Şu an için bu yamanın tam olarak ne zaman çıkacağı açıklanmadı, ama gelecek hafta içinde yayınlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Need for Speed : Hot Pursuit EA Games Criterion Games PC PS3 Xbox 360
Blizzard'dan World of Warcraft İndirimi Harrison: PS3'ün PS2'yi Yakalaması Hiç Kolay Değil
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.11.2010 13:36:24

0
Oyun çok zor, kestirmeden gidiyoruz normalde öne geçmemiz lazım ama yok bi işe yaramıyor yine arkada kalıyoruz.. o zaman kestirme yolu niye yaptın... AA büyük eksiklik, öncelik bunu aktif hale getirmek olmalı. Yanlız enteresan bi durum var shadowu high yapınca mediumdan daha kötü oluyor, aynen CCC den AAyı aktif edince kırıklıklarda daha bir belirgin oluyor anlamadım kaliteyi artırdıkça görüntü kalitesi daha kötü oluyor??? Advanced graphics detail yok!! Oyun zevkli ama göze batan çok eksiği yada hatası var.

nForcer

25.11.2010 12:03:37

0
Anti Aliasing ve Vsync ayarlarına dair hiçbir bilgi yok. Bu ayarlar bu yamayla gelmeyecek sanırım.

CWaRRioR

25.11.2010 10:04:21

0
AA'ya çözüm bulmuşlardır umarım. Eksikliği grafik kalitesini baltalıyor hakikaten...

serhart78

25.11.2010 09:58:00

0
oyunu dün alıp oynamaya başladım nfs tadını hissettim cariyer süper hecan verici online girdim ilk yarısta bi arabayı geciyorum beni gecmeden önümde oluyor eger hile varsa olmaz pc ps3 xbox bunlar kendi aralarındamı oynuyolar yoksa hepsi beraber aynı sörvırlardamı oynuyolar bunu merak ediyorum bilen varsa söylesin pc den hile yapanlardan sıkıldık aynı platformda oyun oynamak istemiyoruz hile yapanlar pc platformu cünkü kendi aralarında hilemi yapıyolar birlerinin üstüne cıksılar havadan gitsinler nagpuyolarsa yapsınlar bizim amacımız evimizde 2 3 saat vakit gecirmek arkadslarımızla zevk yapmak hile yapanlar kendi arasında oynasınlar[bscfp=]

BSC Misafiri

25.11.2010 01:36:19

0
vallaha süper haber ea pc oyuncularını kenara atmadı diger firmalar gibi birde oyuna anti aliasing özelligini kattımı bu oyun tadından yenmez suan benim için tek eksigi oyundaki anti aliasing eksikligi onun haricinde oyun mükemmel inşallah aa özelliginide koyarlar haberi içi teşekkürler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed: Hot Pursuit ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız