Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Multiplayer'ın FIFA 14 Turnuvasına Konuk Olduk!


     Yenilenen kadroları ile eğlenceli sunumlara imza atan Multiplayer ekibinin klasikleşen FIFA turnuvaları devam ediyor. Son olarak FIFA 13'te turnuvaya katılmış ve elimiz boş dönmemiştik. Bu sefer ise FIFA 14 ile birlikte BSC'yi temsilen gene iş bana düştü.

     Turnuva her hafta olduğu gibi bu hafta da büyük çekişme ve muhteşem gollere ev sahipliği yaptı. Galatasaray, Real Marid, Chelsea ve Bayern Münih takımlarının seçildiği turnuvanın yeni bölümüne aşağıdan göz atabilirsiniz. Her ne kadar Galatasaray'a karşı oynamakta zorlansam da bu bölümde de turnuvaya imzamızı attık. (Sonu kötü bitse de :D )
 

Bu haberin bağlantısı
URL
FIFA 14 Spor Futbol EA Games EA Sports PC PS3 PS4 Xbox 360 Wii U Vita 3DS Xbox One
Rapor: Black Friday'de Xbox One, PS4'ü Geçti The Order: 1886 VGX'te Gösterilmeyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.12.2013 15:53:34

0
Ben izlerken çok eğlendim - özellikle kendim gibi sürekli gs alan arkadaşı görünce ayrı bir sevinç oldu. fifada hep gs ile oynamak biraz garip gelebilir ama işte ne yaparsın sevdalıyız...

Jax Teller

2.12.2013 22:42:41

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Lincourt Arkadaşlar herkese merhaba,

Öncelikle konudaki bazı akla mantığa bile ters düşecek olan mesajları sildim. Bazı mesajlar da düzgün ve fikir beyanı olmasına rağmen bu silinen mesajları alıntıladığı için silindi. Bu arkadaşlar kusura bakmasın.

Konuya dönecek olur isek; Turnuvanın adı bile çilingir turnuvası. Yani işin konsepti bu. yani size göre değilse izlemessiniz, nasıl ki telvizyonda sevmediğiniz bir program çıkınca kanal değiştiriyorsunuz, izlemeyin olsun bitsin. memleket meselesi haline sokmaya ne gerek var? Evde maç izlerken bile küfreden bir milletiz. Bu konseptte doğal ortamda çekildiği için illa ki küfür oluyor ama sansürlendiği için programa renk bile katıyor, benim fikrm bu yönde. Tamam herkesi tabi ki beğenmek zorunda değilsiniz ama onlara saygı göstermek zorundasınız. Her yiğidin bir yoğurt yiyiş şekli vardır. Konseptler arasında da birçok farklılıklar var sonuçta. Yani bira içilmesini geçtim, herhangi birinin, yolda gördüğünüz birinin bile hal hareketleri sizin hoşunuza gitmeyebilir ama bu size "kafir, satanist" diye hakaret etme hakkı vermez! Bu cümleleri sarfeden arkadaşlar banlanacak.

Nasıl bı kadar sert yorum yapılıyor, aklım almıyor. Yahu biz ne zaman başkalarının fikirlerine, davranışlarına bu kadar tahammül edemeyen bir millet haline geldik, yazık gerçekten.

Lütfen biraz saygı, yorum ya da eleştiri yapılacaksa da uslübuna göre, saygılı bir şekilde yapalım.

Teşekkürler.
geçen videoyu izledikten sonra yorumları görünce benzer şeyler yazacaktım, kendimi ifade edememekten korktum. tam aklımdan geçenleri yazmışsınız. insanlar videoyu izleyip eğlenmek yerine (ve düşünün bu programın ülkemizde eşi benzeri yokken) saçma sapan şeylere takılıyorlar.

Dark_Passenger47

2.12.2013 17:21:37

+1
ne kadar gömmüşsünüz programı ya tamam alkol küfür falan olmasa daha iyi olurmuş burda ama bu tvde yayınlanmıyor sonuçta bi tek oyun programı var onada sahip çıkmak lazım biraz

Ialius

2.12.2013 16:59:15

0
Eğlenceli olmuş. Bonus abi ayrı bi iyiydi. :D

hasretbitmez

2.12.2013 14:52:48

0
Şu saçma geyik muhabbeti programı bir kapanmadı, gitti.

rockwar

2.12.2013 13:37:15

0
Bu site Türkiye de "Oyun Kültürü" adina bir cok oluşuma ev sahipligi yapiyor. Yapilan ve silinen yorumlarin ne gibi farkli goruslere sahip kisilerin bu siteden faydalandiginin ispatidir...!

SheogorathTheMad

2.12.2013 13:01:53

0
@Lincourt dün ortalığı karıştıran o kişiler uzun süredir bu sitede ara sıra böyle yorumlar yazıp olay çıkarıyorlardı. kusura bakmayın ama sorun onlarda değil sorun onları farketmeyip, veya farketdiği halde birşey yapmayan yönetimdir... ifade özgürlüğünün anlamı küfür etmek hariç herşeyi söylemek değildir. bir insanı uzaklaştırmak veya banlamak için illa küfür etmesini fln bekliyorsunuz.

Lincourt

2.12.2013 12:22:10

+5
Arkadaşlar herkese merhaba, Öncelikle konudaki bazı akla mantığa bile ters düşecek olan mesajları sildim. Bazı mesajlar da düzgün ve fikir beyanı olmasına rağmen bu silinen mesajları alıntıladığı için silindi. Bu arkadaşlar kusura bakmasın. Konuya dönecek olur isek; Turnuvanın adı bile çilingir turnuvası. Yani işin konsepti bu. yani size göre değilse izlemessiniz, nasıl ki telvizyonda sevmediğiniz bir program çıkınca kanal değiştiriyorsunuz, izlemeyin olsun bitsin. memleket meselesi haline sokmaya ne gerek var? Evde maç izlerken bile küfreden bir milletiz. Bu konseptte doğal ortamda çekildiği için illa ki küfür oluyor ama sansürlendiği için programa renk bile katıyor, benim fikrm bu yönde. Tamam herkesi tabi ki beğenmek zorunda değilsiniz ama onlara saygı göstermek zorundasınız. Her yiğidin bir yoğurt yiyiş şekli vardır. Konseptler arasında da birçok farklılıklar var sonuçta. Yani bira içilmesini geçtim, herhangi birinin, yolda gördüğünüz birinin bile hal hareketleri sizin hoşunuza gitmeyebilir ama bu size "kafir, satanist" diye hakaret etme hakkı vermez! Bu cümleleri sarfeden arkadaşlar banlanacak. Nasıl bı kadar sert yorum yapılıyor, aklım almıyor. Yahu biz ne zaman başkalarının fikirlerine, davranışlarına bu kadar tahammül edemeyen bir millet haline geldik, yazık gerçekten. Lütfen biraz saygı, yorum ya da eleştiri yapılacaksa da uslübuna göre, saygılı bir şekilde yapalım. Teşekkürler.

rambocuk

2.12.2013 12:22:01

0
Bende içki sigara kullanmam hele allahın verdiği bu bedeni okadar düşünürümki şeker bile koymam çayıma ama milletin içkisi eğlencesi size neden giriyor anlamak mümkün değil herkez kendinden sorumlu lütfen bu tip bilinçsiz sözde müslümanlıktan bahseden örümcek beyinler cevap vermeyin arkadaşlar

-VITO Carliyone-

2.12.2013 11:36:03

-1
iğrenç espriler abi 5dk zor dayandım mok atsan yapışmaz ama ersin abi yine efendiliğini bozmadı helal olsun abi konu ile alakası yok ama gta 5 videoları nerde kaldı abi ya

abstractmaster

2.12.2013 11:14:18

+3
gfgfd

fatihpos

2.12.2013 07:07:16

0
İçki bütün kötülüklerin anasıdır.. Hz. Muhammet(S.A.V)

WildDestiny

2.12.2013 03:54:21

-1
Ersin Kılıçla partnerini tebrik ederim güzel oynamışlar gerçekten de. Turnuva da oldukça neşe doluydu ızlerken bıle eglendım orda olmak ne kadar guzeldır kım bılır. Bır dahakı turnuvaya çağırırlarsa Ersin Kılıç ı yıne izleriz :) Ama bu konuya yapılan yorumlar gerçekten cok uzucu. Herkesin kendi tercihi sonuçta yaşam biçimleri, bu şekilde eleştriler cok çağ dışı bence.

alito

2.12.2013 03:32:56

-4
Alkolü kötüleyip, kadınları erkeklerin kölesi sayan, 13-14 yaşındaki kız çocuklarıyla evlenen sapık, gerici zihniyete cevap vermek, hatta tartışmak bile anlamsızdır bence. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Bu konu nasıl olsa kilitlenecek, son sözümü söylemiş olayım bari.

RealArek

2.12.2013 02:15:19

0
Kupa yanlız ne alaka iron man :D bari bi futbolcu oyuncağı falan olsaydı :DD ersin abi yine aldı kupayı :D

BSC Misafiri

2.12.2013 01:54:33

-3
Ne olursa olsun isteyen bira içsin isteyen içmesin ama bu tür bi sitede bu tür görüntülerin olması bu sitedeyi kullananların yaş ortalaması düşünüldüğü sürece uygun değil çükü bu tür şeyler bu yaş ortalaması için özendirici olmaktadır.

BSC Misafiri

2.12.2013 01:01:04

-3
Yazdığımız yorumlar küfür, hakaret vs içermemesine rağmen onaylanmıyorsa orada oturup bira içerek gençlere kötü örnek olanlarla şu yorumları onaylamayan zihniyet arasında hiç bir fark yok demektir. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş işte... Zaten sizde şu kadarcık utanma olsa videoda bira görüntüleri var diye siteye eklemezdiniz. Adam olmak başka insan olmak başka...

BSC Misafiri

2.12.2013 01:00:54

+1
ersin abi daha çok git daha çok kupa kazan :D

CodeMachine

2.12.2013 00:07:00

+3
Bir kişinin içki içtiği halde kimsenin zarar görmemesi, rahatsız olmaması içkinin kötü bir alışkanlık olduğu gerçeğini değiştirmez.

rambocuk

1.12.2013 23:40:35

0
Yine harika bi turnuva olmuş çenem ağrıdı valla:)

BSC Misafiri

1.12.2013 23:09:10

0
FORZA bsc !!!! Ersin cok ıyı oynuyorsun abıcım ps4 de sızden fifa 14 mısafır bolumu beklerız aynı bu formatta farklı sıtelerele oyun dergılerı kanallarla yapacagınız serıler beklerız..

Wayward Son

1.12.2013 22:58:53

0
Eyv. Ahlaksızlığın, kötülüğün temelinde alkol yatmıyor kardeşim. Bambaşka şeyler var. Eğitim, aile, çevre gibi kriterler yüzünden ahlaksız olursun, kötü insan olursun. Senin zihniyetin sayesinde milletin yaşam tarzına karışılıyor, kusura bakma. İçerim, fena içerim, ölene kadar içerim ama benim içkimden dolayı şu ana kadar rahatsız olan bir kişi bile olmadı. Bilmediğiniz, görmediğiniz, tatmadığınız alemler hakkında bu kadar atıp tutup ahkam kesmeyin. Madem gençlerimiz için o kadar duyarlısın, mafya ve töre dizilerini + abuk subuk kadın programlarını RTÜK'e şikayet ettin mi? Hiç sanmıyorum. Çarpıklığın, şiddetin, ahlaksızlığın ağa babası maalesef TV'lerimizde var. Bunu idrak edemeyen, her şeyi alkol alan, seks yapan insanlara bağlayan zihniyet olduğu sürece ÇOOOOOOOOOK beklersiniz güzel nesiller yetişsin.

obiwan165

1.12.2013 22:42:10

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

"Küfür var, bira var. Bu programı genç nesiller izliyor :((((((((((" diyen adamlar, daha sonra Recep İvedik çöpünü izleyip "hoaohaohahoaoh" diye kahkaha atıyor. Amaç eleştiri değil, milletin yediğine içtiğine karışmak. Oturup 2 kelime atamayacağın adamlar işte ne beklersin.
kardeş beni tanımadan hakkımda yorum yapıyorsun,uslubun hiç hoş değil. ben fikiri söyledim ister beğen ister beğenme ıq su 10 falana ne gerek var. senin fikirlerimiz örtüşmüyor diye aptal mı oluyorum ayrıca merak etme sen benim muhattabım değilsin.

makaveli17-7

1.12.2013 22:11:37

+1
işte ortam bu abi süpersiniz yalız fifa oynayan kız<3

windroiduser

1.12.2013 22:11:05

0
alınacak bir kupa vardı onuda ben aldım Bir Ersin Kılıç atasözü :D

Master_Evil

1.12.2013 22:03:26

+1
yinede başarılar adamlara, az çok tvde bu sektörü izleyebilmek güzel bir gelişme

Trapdoor

1.12.2013 21:59:25

-1
Ben de orada olup oynamak isterdim. Davet bekliyorum =)

Wayward Son

1.12.2013 21:15:56

+3
quote:

Orijinalden alıntı: asterix_58 hepiniz dört dörtlüksünüzde birde milleti beğenmiyorlar sizene birasından sizene tiplerden amacınız ne bukadarmı geri kaldınız karanlıkta durmayın aydınlığa ççıkın az tipe laf eden çeksin kendini görelim nerdeee anca boş laff
"Küfür var, bira var. Bu programı genç nesiller izliyor :((((((((((" diyen adamlar, daha sonra Recep İvedik çöpünü izleyip "hoaohaohahoaoh" diye kahkaha atıyor. Amaç eleştiri değil, milletin yediğine içtiğine karışmak. Oturup 2 kelime atamayacağın adamlar işte ne beklersin.

ValiantLion

1.12.2013 21:15:37

0
BSC Ekibinin eline su bile dökemezler

asterix_58

1.12.2013 21:07:39

-2
hepiniz dört dörtlüksünüzde birde milleti beğenmiyorlar sizene birasından sizene tiplerden amacınız ne bukadarmı geri kaldınız karanlıkta durmayın aydınlığa ççıkın az tipe laf eden çeksin kendini görelim nerdeee anca boş laff

alito

1.12.2013 20:50:21

+1
Bazılarının bütün bu videoda aklında kalan tek şey "Bira" içilmesi olmuş. Adam eğlencesine bira içiyor sana ne, neden rahatsız oldun birader yasak mı?

ungalath

1.12.2013 20:38:54

0
aslan ersin böyle temsil et bizi :D

EmreD34

1.12.2013 20:35:16

0
Ersin helal yürü be

Keptın61

1.12.2013 20:23:44

0
Ersin çok efendi duruyor ama diğerleri çok itici tipler.

cakimos

1.12.2013 20:16:05

+1
çok eğlenceli bir karşılasma olmuş keşke bende orda olsaydım diye geçirdim içimden

michael01

1.12.2013 19:58:33

+2
Ersin Kılıç'ı çıkar 5 para etmez bir video.Ne kadar meraklılar küfür etmeye arkadaş.

rockwar

1.12.2013 19:44:27

-1
Olmamis...!

kankam1030

1.12.2013 19:40:24

-1
Sırf Ersin Kılıç var diye izledim.

SnavS

1.12.2013 19:26:15

+2
Fifa oynayan kız ilgimi çekti :)

obiwan165

1.12.2013 19:16:32

0
Murat sönmez multiplayer geçtikten sonra bir iki programa baktım nereden bulmuşlar bu tipleri anladım birde cnntürkte yayınlanıyor program tam tezat.ersin bu gruba yakışmamış ama fikir güzel rekabet ortamı güzel ama cılkını çıkarmışlar.daha çok genç nesile hitap eden bir sitede bir videoda bira şiselerin orta bulunması, küfür ,el haraketleri hiç hoş değil açıkçası beni rahatsız etti

Lincourt

1.12.2013 19:16:00

+2
Arkadaşlar bazı mesajları silmek zorunda kaldım. Lütfen eleştiri yapacaksanız da uslübuna dikkat ederek yapın. Teşekkürler.

BiqBrav3

1.12.2013 19:14:53

+5
Bi ersin kılıç efendi diğerlerinin hepsi espri yapmak için zorluyorlar ki yapamıyorlar hele şu merthan mıdır nedir tam itici yahu.

thekingmobile

1.12.2013 19:14:33

+2
biraları gözümüze sokmayaydınız eyiydi.

HalloweeN*

1.12.2013 19:12:28

-3
Herkes aynı şekilde yazmış fakat bana göre gayet eğlenceli bir videoydu, sonuna kadar hiç sıkılmadan izledim. Ben sahte ve yapmacık hareketleri göremedim, acaba farklı videoları mı izledik. Sonuçta bir eğlence programı ve herkesin kendine göre davranış ve konuşma şekilleri var. Birisi "hayvan" demiş, diğeri "sanki amerikada yaşıyolar" demiş. Sakin olun arkadaşlar, izlediğiniz bir oyun ve eğlence programı.

DeepImpact.

1.12.2013 19:07:50

-2
Efesi görünce kapattım.

BerkayDr

1.12.2013 18:51:06

+1
Gerçekten Multiplayer ekibini çok takdir ediyorum böyle bir şey yaptıkları için.Ancak gerçekten oyunlardan pek anladıkları yok ve arkadaşın dediği gibi çok yapmacıkları.Kötü espriler falan.Cidden 2si1'i böyle TV'de 1-2 saatlik bir şekilde izlesek çok keyifli olurdu.

Dishonored24

1.12.2013 18:48:58

+5
Efendiliğinden asla ödün vermeyen adam,adam gibi adam Ersin Kılıç.

Aimstein

1.12.2013 18:47:36

+1
Bırakın lan genel yayın yönetmenimizi , :D Harbiden çok eğlenceli olmuş tebrikler ersin bey

BSC Misafiri

1.12.2013 18:45:15

0
Önceden trt okulda tek jeton diye bi program vardı çok güzeldi şimdi ne oldu ona haberi olan varmı

snake1991

1.12.2013 18:45:03

-5
bütün işsizler bir arada

BSC Misafiri

1.12.2013 18:44:47

+2
quote:

Orijinalden alıntı: _BEDIRHAN_ multiplayer ekibi bana göre işini tam anlamıyla yapamıyor. iğrenç espiriler,yapmacık hareketler,zorla güldürme çabaları çok saçma geliyor. böyle bir ekip tv de izlenebiliyorsa bizim bsc ekibi reyting yapar :) (talha+ersin+mesut+gökhan fantastik dörtlüsü) tv de oyundayız izlemek kadar zevkli birşey olamaz herhalde :)
Oyun Doktoru komik sadece :D Birde Murat abimiz usta o var .

_BEDIRHAN_

1.12.2013 18:24:53

+12
multiplayer ekibi bana göre işini tam anlamıyla yapamıyor. iğrenç espiriler,yapmacık hareketler,zorla güldürme çabaları çok saçma geliyor. böyle bir ekip tv de izlenebiliyorsa bizim bsc ekibi reyting yapar :) (talha+ersin+mesut+gökhan fantastik dörtlüsü) tv de oyundayız izlemek kadar zevkli birşey olamaz herhalde :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 14 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız