Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Motorstorm için Bir E3 Videosu Daha


     Post Apocalyptic..Yani Kıyamet sonrası senaryosuna sahip olan Motorstorm : Apocalypse için yeni bir E3 oynanış videosu daha gözüktü.
 
     IGN'in E3 2010 sunumu sırasında yayınlanan bu videoda oyunun yapımcılarının yorumları da bulunuyor. Oyunun yönetmeni Matt Southern ve sanat yönetmeni Simon O'Brien'ın da yorumları ile katıldığı bu videoda oyunun bir çok özelliğine de yer verilmiş. 16 Kişilik çoklu oyuncu modlarına sahip olan yeni Motorstorm'un oynanış kısmında ise grafiklerin oldukça dikkat çekici olduğunu görüyoruz.
 
     Parçalanan duvarlar, yıkılan binalar ve toz bulutu özellikle beni etkileyen yönler oldu. Bunun dışında her an her yerden çıkabilecek olan araçlar, kaçışan insanlar ve bir anda içeri göçen yer, oyunun dinamiğini bir hayli arttıracağa benziyor. IGN'in E3 sunumundan gözüken bu oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MotorStorm 3 PS3 Sony SCEE Yarış
RDR'nin Co-op Modu Çıkışını Yapıyor inFamous 2'de Gün Batımı Bir Başka

BSC Misafiri

22.6.2010 17:12:17

0
Split Second Benzeri bir oyun sanırım.Ama daha fazla aksiyon yaşatacak gibi duruyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Motorstorm: Apocalypse
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız