Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monolith Tarafından Geliştirilen Wonder Woman Oyununun Başı Dertte

 
 
Monolith Productions tarafından şu anda geliştirilme aşamasında olan ve Wonder Woman imzasını taşıyacak projeden çeşitli detaylar ortaya çıktı. Yayınlanan yeni bir rapora göre oyunun gelişimi oldukça sorunlu bir sürece girmiş durumda.
 
Wonder Woman yaklaşık 3 yıldır geliştiriliyor
 
 
 
Ortaya çıkan bu bilgiler elbette hayranları üzecek türden. Bildiğiniz üzere Monolith stüdyosu Wonder Woman projesini Aralık 2021 yılında The Game Awards etkinliği sırasında duyurdu. Burada Diana karakterinin ön plana çıktığı kısa bir fragman bizlere sunuldu. Kirkland / Washington merkezli şirket duyurunun bir parçası olarak ilerleyen süreçte çıkacak oyunun bir açık dünya oyunu olarak tasarlandığını da doğruladı. O zamandan bu yana proje hakkında çok az şey paylaşıldı.
 
Wonder Woman projesi için detaylar sadece bunlarla sınırlı kalmadı. Aynı zamanda Haziran ayının en çok beklenen etkinliklerinden biri olan Summer Game Fest 2024'te de bu oyunun gösterilmeyeceği bildirildi. Hem ekip hem de proje hakkında sessizlik devam ederken, ilerleyen süreçte nasıl bir durumla karşı karşıya kalacağımızı hemen hemen herkes merak ediyor. Son olarak oyun yaklaşık olarak 3 yıldır geliştirilme aşamasında bulunuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamerant oyun haberler 2024
Dead by Daylight Geliştirici İşten Çıkarmalara Başladı IKEA, Sanal Roblox Mağazası İçin Çalışan Arıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.6.2024 12:01:48

0
Z kuşağının politik hezeyanı sektörü ve elini değdirdikleri her stüdyoyu mahvetti.

BSC Misafiri

6.6.2024 10:42:32

0
Zamanında blood gibi muazzam doom alternatifi bir oyun yapan, fear gibi yapay zekası hala konuşulan belki de yapılmış en iyi fps oyunlarından birisini yapan kendi grafik motoruna sahip olan firmayı ne hale getirmişler arkadaş.Ne oldu bu oyun sektörüne böyle?

Babblebabble

6.6.2024 02:53:13

0
Ben gerçek anlamıyla acıyorum. Gerçekten live-service ise böyle olacağını bilmiyordum. Single bekliyordum. Monolith, çocukluğumun nostaljilerini süsleyen blood, noone lives forever, fear, mordor serilerinin sahibi. Benim yaşadığım hayalkırıklığının seviyesi şaka değil...

BSC Misafiri

5.6.2024 22:22:23

+1
Koca Monolith'i süperkahraman bebe oyunu geliştiren firmaya çevirdiniz be

Sarohan

5.6.2024 21:17:39

+1
İyi oldu buda live service denilen çöplükten ibaret olacaktı zaten. Beter olun.

BSC Misafiri

5.6.2024 16:03:30

+1
Sorun çıkan çıkana.Artık duyurulan herhangi bir yeni IP'ye heyecanlanamayacak kimse.İyice sarmal bir hale döndü.Servis oyunlarının topunun cezasını versinler.

BSC Misafiri

5.6.2024 15:34:31

+1
Bu oyunun iptal edileceğini düşünüyorum.Eğer yayınlanırsa Suicide Squad veya Gotham Kinghts gibi leş bir oyun karşımıza çıkacaktır.WB'a güven olmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız