Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Master Chief Yeni Projelerde Yer Alacak

 
 
     Bungie'nin Activision ile anlaşmasından sonra Halo serisinin tüm sorumluğunu üstlenen 343 Industries'ten yeni Halo oyunları için oldukça önemli bir açıklama geldi.
 
     Comic Con fuarına katılan 343 Industries'ten Frankie O'Connor yaptığı açıklama ile serinin en önemli karakteri olan Master Chief'in ilerde yapılacak olan Halo projelerinde yer alacağını belirtti. Halo 3'ün sonu ve konu ile ilgili soruları cevaplayan O'Connor, bu kısmın devamının yapılmamasının büyük bir aptallık olacağını belirtti.
 
     Ayrıca Bungie'nin son Halo projesi Halo: Reach için yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bu yeni görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz. Halo : Reach, 14 Eylülde çıkışını yapacak.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 Halo: Reach
Comic-Con'dan Başarılı ve Başarısız Cosplay'ler Sadece Kafanız İle Kontrol Edebileceğiniz Bir Oyun

On.E

26.7.2010 19:19:56

0
Şu dönem aldığım en iyi haber en baba karakterlerden biridir Master Chief onu tekrar görmek müthiş olacak Helmet'i de çıkarır belki ama çıkarmamasını isterim...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız