Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

LittleBigPlanet 3'ün PS4 Off-Screen Oynanış Videosu

 
    Rusya/Moskova'da düzenlenen Igromir adlı oyun fuarında, 18 Kasım'da PS3 ve PS4 için piyasadaki yerini alacak olan LittleBigPlanet 3'ün off-screen videosu yayınlandı.
 
    Video 43 saniye sürse bile oyunun oynanış dinamiklerini ufakta olsa oyunculara göstermeye yetiyor. Sözü fazla uzatmadan sizi video ile başbaşa bırakalım.

Bu haberin bağlantısı
URL
Media Molecule Sony LittleBigPlanet LittleBigPlanet 3 PlayStation 4
Call of Duty: Advanced Warfare'ın Özel Xbox One Kontrolcüsünün Açılış Videosu Halo: Master Chief Collection'ın Çıkışında Hangi Modlar Oynanabilecek?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.10.2014 16:55:23

0
La oynayana sinir oldum yemin ederim biyeri geçemedin lan

BSC Misafiri

10.10.2014 10:35:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: rcpyksl PS3 e çıkması ps4 te harikalar yaratmasını engelliyor..Ama her haliyle harika zaten..PS4 sahibi olarak ps3 e çıkmasından dolayı da memnunum çünkü bu tarz oyunlar çok satamıyor bu yüzden ps3 ü es geçselerdi bir littlebigplanet 4 göremeyebilirdik..Çıktığı gün alacağım merakla bekliyorum :) GTA ile de aynı gün mü çıkıyor vay arkadaş :D
açıkçası grafikler dışında ps4 platformunda harikalar yaratacağını sanmıyorum.neticede bir platform oyununda ultra realist grafikler yerine oynanış ve çeşitlilik ön planda olmalıdır ki ps3 bütün bu kriterlerin altından kalkabilecek konumda. ayrıca dediğin gibi oyunun ps3 e çıkmaması durumunda satışlarda büyük ölçüde fark olurdu zira ne kadar iyi bir oyun olsa da uncharted serisi kadar popüler olmadığı için ilk etapta iyi bir satış grafiği yakalayamazdı bence.

rcpyksl

10.10.2014 09:00:10

0
PS3 e çıkması ps4 te harikalar yaratmasını engelliyor..Ama her haliyle harika zaten..PS4 sahibi olarak ps3 e çıkmasından dolayı da memnunum çünkü bu tarz oyunlar çok satamıyor bu yüzden ps3 ü es geçselerdi bir littlebigplanet 4 göremeyebilirdik..Çıktığı gün alacağım merakla bekliyorum :) GTA ile de aynı gün mü çıkıyor vay arkadaş :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
LittleBigPlanet 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız