Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lara Croft'un Çıkış Videosu Yayınlandı


 
     Tomb Raider serisine yan oyun olarak kabul edebileceğimiz Lara Croft and the Guardian of Light için yeni bir çıkış videosu daha yayınlandı. 
 
     Geçtiğimiz ay Xbox Live'dan indirilebilir olarak Xbox 360 sahiplerinin karşısına çıkan oyun bir ay sonra ise PC ve PSN çıkışını da gerçekleştirdi. Oyunun bu çıkış videosunda ise oyun dinamiklerinin yanı sıra bir çok ünlü site ve derginin oyuna verdikleri yüksek puanlara da yer verilmiş.
 
     Oyunun yayınlanan bu yeni çıkış videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Tomb Raider Tomb Raider 9 Lara Croft Lara Croft and the Guardian of Light Crystal Dynamics Eidos Square Enix Aksiyon
Japonlar Red Dead Redemption'ı Sevdi Playstation Avrupa'da 15 Yaşına Girdi

BSC Misafiri

29.9.2010 23:01:17

0
evet oyun bende var pc olarak oynuyorum harika bir oyun çocuk oyunu gibi gelebilir videolarında ama cidden mütiş zevkli bir oyun ve zeka gerektiriyor her bir bölümü sıkmaz insanı oynadıkça meraklandıran yeni bulmacalarla dolu ve farklı farklı yerlere götüren ciddi anlamda grafiginde hakını veren benim gönlümden 9 verebilecegim bir oyun oldu mgs hayranıyım es forewer ve mass effect sevdigim oyunlar ona göre karar verin ;)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lara Croft and the Guardian of Light ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız