Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hong Kong'a Özel Sleeping Dogs Paketi

 
    Sleeping Dogs'un çıkışına yaklaştıkça Square Enix'in de yapım için özel sürüm planlarını görmüş oluyoruz. İşte bunlardan biri; Hong Kong'a özel bir koleksiyon paketi.
 
    Kendine has bir paketleme stili bulunan bu paket, "George St-Pierre pack" adını almış. Aynı isme sahip ünlü MMA dövüşçüsünün ismini alan pakette St-Pierre'in imzasını taşıyan bir kıyafeti bulunuyor. Ayrıca oyun içi dövüş hareketlerinden biri olan "flying punch" (uçan yumruk) da bu paketle birlikte oyunculara sunulacak. Bunun yanısıra özel görevler içeren "Police Protection Pack" DLC'si içinde SWAT aracı, SWAT kıyafeti ve tüfek bulunduruyor.
 
    Bunlar Çinlilere hâlâ yetmez diye düşünen Square Enix içinde Shaolin savaşçısı kostümü bulunan Martial Arts Pack ile Deep Undercover pack'i de verecek.
 .
    Hemen hemen aynı içeriğe sahip bir paket Amerika'da da çıkacak, Hong Kong'da çıkışını yapacak bu özel paket ise 17 Ağustos'ta 388 HKD'ye yani yaklaşık 50 dolara Çinli oyunseverlerin beğenisine sunulacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
True Crime: Hong Kong Sleeping Dogs Square Enix koleksiyon sürümü United Front Games
Splinter Cell: Blacklist'ten Yeni Görseller Super Mario Bros Klasiği, 3DS'te İndirime Gidiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

konix

31.7.2012 19:52:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Onu bunu gecinde 50$ ı hangi cinli verecek :D bu adamlarin aylik maasi 40$ falan degilmiydi :D
Hong Kong, Çin'den bağımsız özel idari bölgedir. Kendisine ait para birimi olan ve Çin'e göre kişi başına milli geliri hiç alakası olmayan zengin bir yerdir.

BSC Misafiri

31.7.2012 18:00:58

0
çinde aylık para o kadar olabilir ama adamlar hastane parası vermiyolar,ilaç parası vermiyorlar,elektirik su parası vermiyolar adamlar sağlıklı şekilde yaşıyorlar bizim ülkede bunların hepsini verince asgari ücretten geriye ne kalıyorki.....

BSC Misafiri

31.7.2012 15:27:46

+1
Onu bunu gecinde 50$ ı hangi cinli verecek :D bu adamlarin aylik maasi 40$ falan degilmiydi :D

Repercussion

31.7.2012 14:55:22

+2
50 dolar mı? Zaten oyun çıkınca o kadar olacak Steam'de. Çok iyi fiyat.

snipercover

31.7.2012 14:28:05

0
O değilde Skdrw sitesine dşmüş :S
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sleeping Dogs
+ TAKİBE
AL
83 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız