Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hellblade'in Müziklerini Konu Alan Yeni Bir Geliştirici Günlüğü Paylaşıldı

Özellikle eşsiz çevre tasarımlarıyla Hellblade pek çok oyuncunun merakla beklediği bir yapım.

      PlayStation 4 ve PC için geliştirilen Hellblade için yeni bir yapımcı günlüğü paylaşıldı. Paylaşılan bu videoda yapımcı ekip oyun için bestelenen müziklere değiniyor. Yapımcı ekipten Dominic Matthew, oyunda kullanılan müziğin Hellblade'in melankolikliğine uyumlu olması gerektiğini ve tek başına bir hikaye anlattığını söylüyor. 

      Bahsettiğimiz bu videoda, oyunda yer alacak müziklere ait kısa parçaları dinleyebiliriz. Videodan dinlediğimiz kadarıyla Ninja Theory, Hellblade'in müzikleriyle oldukça başarılı bir işe imza atıyor. Yapımcı ekip yakın bir zamanda oyuna ait bir müziği oyuncularla paylaşacağının sözünü veriyor. Sizleri daha fazla tutmadan videoya alalım. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation.com Ninja Theory Hellblade PS4 Bağımsız Indie
Blizzard Diablo 3'e Mikro Ödeme Sistemini Avrupa Bölgesine Getirmeyecek Dying Light'tan Gerilim Dolu Bir Kısa Film

Zağanos...

25.2.2015 14:18:48

0
İlk defa bi geliştirici günlüğünü bu kadar sıkı takip ettiğim için mi bi oyun için böyle düşünüyorum yoksa cidden böyle mi bilmiyorum ama oyun cidden başarılı olacak gibi. ekip elindeki tüm imkanları yaratıcılığıyla birleştirmeye çalışıyo gerçekten. Heyecanla bekliyorum, umarım besteler de başarılı olur da tadından yenmez bi oyun olur. (Umarım)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hellblade: Senua’s Sacrifice
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız